Menu

Goed werkgeverschap

Verschillen maken ons sterker


Goed werkgeverschap

Aandacht voor alle mensen die bij en voor ons werken: dat betekent een goede werkgever zijn voor ons. Zodat ze het prettig vinden om voor PostNL te werken, zich verantwoordelijk voelen voor de gezamenlijke resultaten en zo bijdragen aan het succes van het bedrijf. Daarom zorgen we dat mensen zich hier op hun plek voelen en ruimte krijgen te werken aan hun eigen toekomstperspectief. Dat doen we onder andere op de volgende manieren.

Betrokken medewerkers


Betrokken medewerkers

Betrokken medewerkers vinden we belangrijk. Zij helpen onze ambities waar te maken. We vragen daarom onze medewerkers niet alleen om eerlijk te vertellen wat zij van PostNL als werkgever vinden, maar werken gericht aan het verbeteren van de medewerkersbetrokkenheid en een betere, prettigere werkomgeving.

Een divers bedrijf


Een divers bedrijf

Een goede balans in het personeelsbestand maakt onze organisatie sterker, innovatiever en aantrekkelijker. Of het nou gaat om multiculturele diversiteit, een zichtbare Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender-community of het werken aan meer vrouwen in de top. Voor al deze zaken zetten wij ons binnen en buiten ons bedrijf in.

Van baan- naar werkzekerheid


Van baan- naar werkzekerheid

We zorgen dat onze medewerkers sterk staan op de arbeidsmarkt. Zo kunnen ze werken aan duurzame inzetbaarheid – ook als die inzetbaarheid buiten PostNL is – met bijvoorbeeld opleidingen. Ook gezinnen van medewerkers hebben voordelig toegang tot allerlei online opleidingen van de PostNL Academy.

Raad van Kinderen inspireert PostNL medewerkers

De Raad van Kinderen – een initiatief van de Missing Chapter Foundation– denkt met ons mee over belangrijke vraagstukken en thema’s. PostNL betrok de kinderen bij het verduurzamen van PostNL. Ook onze medewerkers hebben we gevraagd naar de stappen die zij willen zetten om het bedrijf nog duurzamer te maken.