Aandeelhoudersvergadering

De jaarlijkse Algemene Vergadering Aandeelhouders

Ten minste één keer per kalenderjaar komen de aandeelhouders van PostNL N.V. bij elkaar tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Deze wordt belegd door de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen en wordt meestal gehouden in april.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van PostNL NV - dinsdag 18 april 2017 in het Marriott Hotel te Den Haag.

Bijwonen & machtigen

Wilt u de vergadering bijwonen? Dan kunt u zich als aandeelhouder online aanmelden. Bent u afwezig? Dan heeft u de mogelijkheid om via een machtiging online uw stem uit te brengen. U kunt hiervoor ook gebruik maken van een schriftelijk machtigingsformulier. De sluitingsdatum voor machtiging is donderdag 13 april 2017 om 9:00 uur.

Ter vergadering stemmen via uw smartphone of tablet

Dit jaar is het mogelijk om met uw eigen smartphone of tablet tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders te stemmen. Wenst u van deze mogelijkheid gebruik te maken, download dan voorafgaand aan de vergadering de app. Deze is te vinden in de iOS App Store of de Google Play Store als u zoekt op 'Lumi AGM'. Heeft u geen iOS of Android toestel of wenst u geen app te downloaden dan kunt u via https://web.lumiagm.com deelnemen aan de vergadering. 

Bij het openen van de app, verschijnt er een grijs scherm op uw toestel met een invoerveld (Enter Meeting ID). Deze code, alsmede uw gebruikersnaam en wachtwoord zult u bij binnenkomst bij de registratiebalies ontvangen. 

Wenst u geen gebruik te maken van deze mogelijkheid, dan kunt u tijdens de vergadering gebruik maken van de gebruikelijke stemkastjes.

Webcast

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2017 is via webcast live te volgen op www.postnl.nl.

Documenten in volgorde:

  1. agenda
  2. steminstructie
  3. routebeschrijving

Veelgestelde vragen

1. Tot wanneer kan ik mij aanmelden als ik de vergadering wil bijwonen?
U kunt zich tot donderdag 13 april 2017, 9.00 uur elektronisch aanmelden of schriftelijk via uw intermediair. Let op, uw intermediair kan een eerdere deadline hanteren.
2. Is het mogelijk om mijn steminstructie te wijzigen?
Ja, u kunt uw steminstructie wijzigen tot donderdag 13 april 2017, 9.00 uur. De laatst ingevoerde steminstructie is geldig. Indien u besluit alsnog aanwezig te zijn bij de vergadering, dan heeft u op vertoon van uw toegangsbewijs, de mogelijkheid voorafgaand aan de vergadering bij de registratiebalie uw elektronische volmacht en steminstructie in te trekken.
3. Tot hoe laat na 14.00 uur ben ik gerechtigd om deel te nemen aan de vergadering op 18 april 2017?
U kunt als aandeelhouder aan de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders deelnemen tot 14.15 uur. Na 14.15 uur sluit de registratie. Tussen 14.15 uur en 14.30 uur kunt u worden toegelaten tot de vergadering, niet meer als aandeelhouder maar als toehoorder.
4. Ik kan de website niet benaderen / krijg een foutmelding?
U kunt de volgende link direct in uw browser kopiëren: www.abnamro.com/evoting. Mocht dit onverhoopt niet werken dan kunt u tijdens werkdagen telefonisch contact opnemen met ABN AMRO Bank, de agent van PostNL op het nummer 020 6288041.
5. Ik heb geen toegangsbewijs ontvangen. Wie kan ik benaderen?
U kunt contact opnemen met ABN AMRO Bank, de agent van PostNL op het nummer 020 6288041.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2016

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2015

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2014

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2013

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2012

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2011

Contact Corporate Secretary