Onze organisatie

Diensten die verder gaan en passie voor onze klanten

Met ons uitgebreide netwerk en duizenden medewerkers verwerken en bezorgen we jaarlijks miljoenen brieven in Nederland, vijf dagen in de week. Of het nou gaat om zakelijke klanten die hun post in grote partijen aanleveren of de verjaardagskaarten voor een jarige kleuter: wij zorgen dat de post op tijd bij de juiste persoon terecht komt. Daarbij houden wij ons aan de verplichtingen van de Universele Postdienst.

We zijn ook internationaal actief. Als post- en pakkettenbedrijf zijn we een toonaangevende speler in de Benelux en beschikken we over netwerken in Duitsland en Italië. Daarnaast zijn we voor onze zakelijke klanten een toegangspoort naar Europa, en bieden we oplossingen op het gebied van cross-border post, pakketten en pakjes. 

In onze dienstverlening zetten we altijd een stap extra voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van naadloze e-commercediensten of het verzorgen van een last-minute terugroepactie: wij voldoen altijd aan de hoogste leveringsstandaarden. Zelfs tijdens piekuren en onder alle weersomstandigheden. Wij hebben passie voor onze klanten en komen onze beloftes na. 

Lees meer over hoe wij werken:

Mail in Nederland

Mail in Nederland

Pakketten

Pakketten

Internationaal

Internationaal