Menu

Activiteiten in het buitenland

Post, pakketten, retouren en e-commerce over de grens

We zijn niet alleen een toonaangevende partij in de Benelux, ook in de rest van de wereld spelen we een rol op de post- en pakkettenmarkt. Zo grijpen we kansen die de flink groeiende e-commercemarkt biedt, en versterken we onze cross border positie. Dat doen we met Spring Global Delivery Solutions.

Spring

In vijftien jaar tijd is Spring Global Delivery Solutions uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke aanbieder van crossborder logistieke oplossingen. Als volledig onderdeel van PostNL, en daarnaast verkoopagent van Royal Mail, biedt Spring directe toegang tot de Nederlandse en Britse distributienetwerken. Met dertien kantoren en partners in 190 landen kunnen we wereldwijde verzendoplossingen aanbieden op het gebied van post, pakketten, retouren en e-commerce.

Toegangspoort naar Europa

De e-commercemarkt wordt steeds groter en internationaler. Zo bestellen klanten steeds meer producten bij webshops die hun basis in Azië hebben en groeit het aantal internationale retouren. Spring biedt internationale klanten een ‘toegangspoort naar Europa’, met één hub in Europa voor de crossborder distributie van alle pakketten.

Meer weten over Spring