Menu

Mail in Nederland

Betrouwbare en innovatieve postdiensten

Post bezorgen doen we in Nederland al meer dan tweehonderd jaar. Ons fijnmazige netwerk is door de jaren heen gegroeid, vernieuwd en verbeterd. Op een dag verwerken we gemiddeld 8 miljoen brieven. Elke brief legt een zorgvuldig geplande weg af, zodat we hem op tijd en op de juiste plaats kunnen bezorgen.

Mail in Nederland

Universele postdienst

In Nederland bezorgen we post voor veel zakelijke klanten. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de Universele Postdienst (UPD). Dat betekent dat wij alle particuliere post vijf dagen per week moeten ophalen en bezorgen. Daarbij zijn we verplicht 95 procent van deze post de volgende bezorgdag te bezorgen – over 2017 behaalden we een score van 95,4 procent. Ook zijn we verantwoordelijk voor brievenbussen en postkantoren door het hele land. We zijn er trots op deze postdienst voor Nederland te mogen vervullen.

Dit kunnen wij voor je doen

Naast de post op tijd bezorgen bieden we nog veel meer producten en diensten, voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Zo zijn we sparringpartner voor bedrijven die direct marketing effectief willen inzetten om klanten te vinden en te binden. Ook omarmen we de kansen die technologie biedt om innovatieve diensten te creëren. Denk aan de MyMail-app waarmee klanten hun post al voor de bezorging kunnen bekijken, of Track & Trace op brievenbuspakjes zodat klanten ze van verzendingen tot bezorging kunnen volgen.

Meer weten over onze producten of diensten?