Menu

Pakketten

De beste logistieke oplossingen voor elke klant

Als bezorger van pakketten en logistieke oplossingen zijn we een toonaangevende speler in de Benelux. Daarvoor houden we gelijke tred met de groeiende e-commercemarkt, die bovendien steeds internationaler wordt. Daarom zoeken we continu naar steeds ruimere aanlever- en bezorgopties, om in te spelen op de veranderende behoeftes van onze klanten. Ook bieden we verschillende gespecialiseerde diensten, zoals het bezorgen van vers voedsel en gekoeld vervoer van medicijnen.

Infographic Groei Desktop 2019

Dit kunnen wij voor je doen

Met onze producten en diensten kunnen we altijd voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarbij richten we ons op consumenten (2C) met bijvoorbeeld ons pakkettennetwerk en E-commerce Services, en op zakelijke ontvangers (2B) met onder meer Pharma & Care en onze koeriers- en expressdienst.
We bieden flexibele bezorgopties, bijvoorbeeld op zondag of in de avond. We bezorgen koelboxen met verse boodschappen bij mensen thuis en kunnen klanten via onze dienst Extra@Home grote artikelen zoals koelkasten en televisies niet alleen laten bezorgen maar ook meteen installeren.

Meer producten en diensten bekijken?

Nieuwe plannen

Onze ambities voor Pakketten en Logistiek bestaan voor een belangrijk deel uit verdere groei. Dat doen we met innovaties in producten en processen, waarmee we inspelen op specifieke behoeftes van klanten. Bijvoorbeeld met nieuwe bezorgopties die het klanten nog gemakkelijker maken, zoals last-minute herrouteren van je bezorging of de bezorging laten plannen in een tijdvenster van maximaal twee uur. Ook breiden we ons netwerk verder uit in Nederland én in België, met nieuwe sorteercentra en het uitrollen van diverse diensten.