PostNL lanceert digitaal prikbord 'Studio KaartWereld'

PostNL lanceert vandaag Studio KaartWereld, een persoonlijk online inspiratieplatform waarin foto's en afbeeldingen van jezelf én anderen in een handomdraai bewerkt, gedeeld en veranderd kunnen worden in originele wenskaarten.

Elke kaart is direct als echte wenskaart te versturen door de koppeling met Kaartwereld.nl, de al bestaande online kaartenwinkel van PostNL.

Met Studiokaartwereld.nl speelt PostNL in op de zeer populaire en nog steeds groeiende online tijdsbesteding; het bewerken en delen van fotografie en inspirerend design. PostNL voegt daar de unieke verzendfunctionaliteit aan toe. Met Studio KaartWereld bepaal je zelf jouw eigen collectie van wenskaarten, deel je mooie momenten en persoonlijke inspiratie via Hyves en Facebook met je vrienden en andere Studio KaartWereld gebruikers en kun je de kaarten versturen als echte (wens)kaart.

PostNL werkt sinds 2 jaar samen met Hyves om het kaarten versturen te laden onder social media gebruikers. Studio KaartWereld is een van de initiatieven voortkomend uit deze samenwerking. Verantwoordelijk voor het concept en de realisatie van Studio KaartWereld is het bureau Folk Amsterdam.