DA kiest voor Cargo Service van PostNL

DA chooses PostNL s Cargo Service

DA Retailgroep en Drogistenunie, de serviceorganisatie voor de ruim 400 DA-drogisten en haar groothandel, kiezen voor Cargo Service van PostNL Pakketten als haar logistieke partner.

Met ingang van 1 januari 2013 ontvangen de aangesloten DA drogisten en de afnemers van Drogistenunie hun producten voor schoonheid, gezondheid en verzorging, via het Cargo netwerk van PostNL Pakketten. Op jaarbasis gaat het om ruim 105 duizend rolcontainers.

Cargo Service is het bedrijfsonderdeel van PostNL dat fijnmazig pallet- en stukgoedvervoer binnen 24 uur in de Benelux verzorgt en bezorging van vrachtzendingen in 23 andere landen binnen Europa kan uitvoeren. Het netwerk in de Benelux bestaat uit 5 depots. Dagelijks worden de pallets, rolcontainers en stukgoederen met ruim 100 distributiewagens in de Benelux bezorgd aan zakelijke adressen. Er werken ongeveer 40 mensen voor Cargo Service in Nederland.

“We zijn blij met onze nieuwe logistieke partner. Met PostNL hebben wij een partner gevonden die iedere dag in iedere winkelstraat komt, of het nu gaat om de bezorging van één enkel pakket of om enkele rolcontainers." zegt Gert Bos, Directeur Supply Chain bij DA Drogisterijen.