PostNL Extra@Home bezorgt nu ook grote artikelen van Blokker thuis

PostNL Extra@Home now also delivers large articles from Blokker

Winkelketen Blokker kiest nu ook voor PostNL voor de belevering van grote artikelen die besteld zijn in de winkel of op hun internetwinkel. Klanten van Blokker krijgen nu de grote producten, zoals tuinmeubels of grote huishoudelijke artikelen, door Extra@Home van PostNL thuisbezorgd. Blokker maakt voor de thuisbezorging van bestellingen van normale omvang al gebruik van Pakketten van PostNL.

Duco Avis, directeur logistiek van Blokker: "PostNL beschikt met Extra@Home over een ongeƫvenaard bezorgnetwerk voor grote consumentengoederen in Nederland. We kunnen nu voldoen aan een belangrijke, groeiende behoefte bij onze klanten door ze een keuze te bieden uit directe belevering binnen 48 uur of belevering op afspraak; wanneer het onze klant het beste uitkomt. De samenwerking met Extra@Home stelt ons in staat ook het sterk groeiende aantal bestellingen af te leveren en onze klanten ook in de toekomst steeds de beste service te bieden."

PostNL Extra@Home bezorgt grotere consumentenproducten binnenshuis binnen 24 uur op een vooraf verstrekt tijdstip. Indien gewenst levert Extra@Home het product gebruiksklaar, dat wil zeggen geĆÆnstalleerd of aangesloten, af. De klant ontvangt op de avond voor bezorging automatisch een sms met de bezorgtijd (venstertijd van 3 uur). Vlak voor de bezorging ontvangt de klant nogmaals een sms, met een gerichte aflevertijd.