TNT Post UK biedt Engelse postbezorgers stages aan

TNT Post UK offers apprenticeships to Posties

TNT Post UK biedt stages aan bestaande en potentiële werknemers die willen ontwikkelen en een carrière in management ambiëren.

TNT Post verwacht tenminste 50 stagiairs te kunnen ondersteunen met als doel medewerkers voor de lange termijn aan zich te binden door te groeien binnen het bedrijf. Het stageprogramma duurt twee jaar en is ontwikkeld om effectieve senior managers op te leiden. De stagiairs werken op één van de bestelkantoren en worden getraind in TNT Post’s eigen Leer- en Ontwikkelcentrum en door klassikaal onderwijs in hogescholen in West-Londen.

Nick Wells, CEO van TNT Post UK zegt: "TNT Post is er trots op de jeugdwerkeloosheid te willen verlagen. Door duurzame werkgelegenheid te bieden, neemt het bedrijf een volgende stap om dit probleem te bestrijden. Door middel van persoonlijke en professionele ontwikkeling willen wij de carrièremogelijkheden voor al onze medewerkers verbeteren. Hiermee geven we de stagiair leidinggevende vaardigheden voor het leven die ook bij andere ondernemingen zijn in te zetten. "