TNT Post UK creëert meer dan 1000 nieuwe banen in Manchester

TNT Post UK creëert meer dan 1000 nieuwe banen in Manchester

TNT Post, het grootste particuliere postbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, heeft aangekondigd dat het meer dan 1.000 nieuwe banen in Manchester wil creëren met de lancering van postbezorging in november.

De nieuwe bezorgdienst zal naast de traditionele postbode van Royal Mail werken, maar de postbezorger van TNT Post zal de brieven met fietsen bezorgen. Bovendien worden voor het eerst alle brieven gescand met een track & trace dienst, wat voor een hoge kwaliteit van de klantenservice leidt. TNT Post heeft een distributie- en sorteercentrum in Warrington, waar het sorteren van de post zal plaatsvinden.

TNT Post werft al actief in de regio en heeft tot dusver meer dan 600 kandidaten gesproken. De banen variëren van postbezorger tot administratieve ondersteuning. TNT Post begon in april 2012 in West-Londen met zijn eigen end-to-end bezorging. Na het succes van deze proef, zijn de activiteiten sindsdien uitgebreid naar Zuid-West-Londen, met de bedoeling in 2015 een landelijk distributienetwerk voor huishoudens in het Verenigd Koninkrijk te hebben. Het bedrijf heeft nu meer dan 1.000 mensen in Londen aan het werk en heeft als doel 20.000 te creëren in de komende 5 jaar.