Menu

Koninklijke PostNL bezorgt feestpakketten voor de Koningsspelen

2014-04-09 Royal PostNL delivers gift parcels for the King's Games

PostNL Pakketten bezorgt voor de 2e Koningsspelen van 25 april alle 7.700 feestpakketten aan de deelnemende basisscholen. Dat zijn in totaal ruim 10 vrachtwagens vol feestpakketten! Elk pakket voor de Koningsspelen bevat een vlag, vlaggenlijnen, ballonnen, sportpaspoorten voor de kinderen, stickers, certificaten en speciale Tjoeps voor de kinderen. De Tjoeps kunnen zij dragen als hoofdband, polsband, bandana of als sjaal.

Herna Verhagen, CEO van PostNL: "Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar, bezorgen wij als PostNL ook dit jaar alle feestpakketten voor de Koningsspelen. Als logistiek bedrijf zetten wij graag onze diensten in om de Koningsspelen voor de basisschoolkinderen mogelijk te maken. Daarom zijn we ook dit jaar weer partner."

Met de inhuldiging van Koning Willem-Alexander vorig jaar vonden de Koningsspelen voor het eerst plaats. Ook dit jaar is de organisatie van de Koningsspelen weer in handen van de Richard Krajicek Foundation en Johan Cruyff Foundation.

"De Koningspelen zijn een sportief Oranjefeest en dit jaar doen 1,1 miljoen kinderen en 100.000 leerkrachten mee", aldus Richard Krajicek. "Met deze dag laten we zien dat bewegen en goed ontbijten belangrijk is en hopen we de kinderen weer een onvergetelijke dag te bieden. En dat is niet mogelijk zonder de hulp van onze partners. Wij zijn erg dankbaar voor de inzet van alle bezorgers en de logistieke expertise van PostNL."