PostNL en 9straatjesonline.com breiden uit met Same Evening Delivery Service

PostNL en 9straatjesonline.com breiden uit met Same Evening Delivery Service

Den Haag, 5 december 2014 - Voor bewoners van Amsterdam en omstreken (het Gooi, Haarlem, Heemstede) wordt het speciaal voor de feestdagen nog gemakkelijker om last minute online aankopen te doen. PostNL en 9straatjesonline.com breiden hun innovatieve manier van online winkelen, Same Day en Same Hour Delivery Service, namelijk uit met een avondvariant: Same Evening Delivery Service. Amsterdamse online shoppers die vóór 17.30 uur bestellen op www.9straatjesonline.com ontvangen diezelfde avond hun pakketje.

Op het laatste moment van de dag toch nog een cadeau of jurkje voor diezelfde avond kopen, kan voortaan op 9straatjesonline.com met Same Evening Delivery Service. Eerder dit jaar maakten Same Day en Same Hour Delivery Service het voor Amsterdammers al mogelijk om op dezelfde dag artikelen van 9straatjesonline.com te bestellen én te ontvangen. Met Same Evening Delivery, wordt een bestelling vóór 17.30 uur ‘s avonds tussen 18 en 21 uur bezorgd door Valid Express.

In samenwerking met 9straatjesonline.com speelt PostNL in op de e-commercemarkt. De klant staat hierbij centraal; de online klant kan zelf bepalen waar en wanneer zij hun bestelling doen en ontvangen. Same Evening Delivery Service is, naast Same Hour en Same Day Delivery, een uitbreiding op het maatwerk van 9straatjesonline en PostNL. Voor de service maakt PostNL gebruik van dochteronderneming Valid Express. Deze koeriersdienst haalt het pakketje op in De 9straatjes en brengt deze vervolgens naar het gewenste adres in Amsterdam en omstreken. Als de grootte van het pakket het toelaat zal dit zelfs met de fietskoerier gedaan worden. Uniek aan deze webwinkel is dat meer dan 30 lokale retailers zijn aangesloten met hun winkel op dit platform. In deze winkels ligt dus ook de voorraad, waardoor de afstanden tussen ophalen en bezorgen relatief klein zijn.