Resultaat Kids Climate Conference 2014: 12 stellingen voor een beter leefklimaat

PostNL bezorgt flessenpost met stellingen

Resultaat Kids Climate Conference 2014: 12 stellingen voor een beter leefklimaat

Den Haag, 22 september - Vanmiddag werd de eerste flessenpost met de twaalf stellingen als resultaat van de Kids Climate Conference door de deelnemers Rivka en Ischa overhandigd aan de Commissaris van de Koning van Flevoland, de heer Leen Verbeek. PostNL bezorgt als partner van de junior klimaattop de duurzame aanbevelingen in de vorm van flessenpost aan alle Commissarissen van de Koning.

In het weekend van 19 t/m 21 september 2014 vond de Kids Climate Conference plaats. Het thema was dit jaar: ‘Zorg voor het water’. Deze klimaattop voor Nederlandse en Belgische kinderen van 8 tot 14 jaar is drie jaar geleden ontstaan dankzij de krachtenbundeling van onder andere Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds. Het is een unieke manier om kinderen bewust te maken van de natuur, nu én in de toekomst. 

Naud Frese van PostNL, verklaarde: "PostNL levert een bijdrage aan de wereld om ons heen op de gebieden waar we goed in zijn. We beperken de uitstoot van CO2 en lopen voorop met nieuwe vormen van transport en bezorging die bijdragen aan meer veiligheid en een beter milieu. Zodoende zijn we ook partner van de Kids Climate Conference, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen al vroeg besef krijgen hoe we kunnen zorgen voor een schonere toekomst." 

Meer informatie over de Kids Climate Conference

20140922 Kids Climate Conference 2014