Wereldberoemde Nederlandse dj’s kleuren nieuwe postzegels

Wereldberoemde Nederlandse dj’s kleuren nieuwe postzegels

Den Haag, 1 oktober 2014 – Nederland is al jarenlang toonaangevend op het gebied van dancemuziek. Reden voor PostNL om vijf Nederlandse dancehelden af te beelden op een postzegel. De wereldberoemde dj’s Afrojack, Armin van Buuren, Dash Berlin, Hardwell en Tiësto staan vanaf vandaag in aansprekende en oplichtende kleuren op verschillende postzegels geportretteerd. Op woensdag 15 oktober – tijdens de openingsdag van het Amsterdam Dance Event (ADE) – ontvangen zij uit handen van PostNL-CEO Herna Verhagen hun eerste eigen postzegels.

Nederland is een land van de elektronische dancemuziek. In de wereldberoemde DJ Mag Top 100 stonden vorig jaar al deze dj’s in de top 10. Ook het ADE trekt jaarlijks ruim 300.000 festivalbezoekers, waarbij tweeduizend dj’s in tachtig clubs en andere locaties optreden. “PostNL staat middenin de samenleving. Wij brengen dus graag postzegels uit die aansluiten bij ieders belevingswereld. We zijn er trots op dat we nu tijdens het Amsterdam Dance Event deze dancehelden mogen eren”, aldus Verhagen. 

Na het scannen van de postzegels met de Cee app zijn vijf fragmenten van recente tracks te beluisteren, van elke dj één. De postzegels zijn vanaf 6 oktober te koop bij alle Bruna-winkels en via Collect Club.