Marco Borsato ontvangt eigen zilveren postzegel

marco borsato eigen postzegel rtl late night

Den Haag, 27 maart 2015 – PostNL viert het zilveren artiestenjubileum van Marco Borsato met een puur zilveren postzegel van de zanger. Hij ontving de postzegel uit handen van Humberto Tan tijdens de thema-uitzending van RTL Late Night voor zijn 25-jarig jubileum.

Postzegel marco BorsatoMarco Borsato was compleet verrast toen Humberto Tan hem zijn eigen zilveren postzegel overhandigde. "Ik heb al veel bijzondere prijzen mogen ontvangen. En ook ik heb als kind natuurlijk postzegels gespaard. De zegel losweken van de envelop en in een album plaatsen met een pincet hoort bij mijn jeugd. Dat ik nu niet alleen een eigen postzegel heb maar zelfs een zilveren, vind ik in dit jubileumjaar wel heel erg bijzonder!"

Verkrijgbaarheid
De postzegel, van puur zilver, is geproduceerd door de Koninklijke Nederlandse Munt in opdracht van PostNL. De écht zilveren postzegel van Marco Borsato is te verkrijgen via postnl.nl/marco. De postzegel is in luxe bewaarverpakking voor €25, - verkrijgbaar. De postzegel heeft een beperkte oplage van 2.500 exemplaren. De postzegel heeft de waarde ‘Aangetekend’ en kan dus voor aangetekende post worden gebruikt. De geldigheidstermijn van de postzegel is onbepaald.

Over Marco Borsato
In 1990 – exact 25 jaar geleden – won de toen nog onbekende Marco Borsato de Soundmixshow, gepresenteerd door Henny Huisman. In het begin van zijn carrière concludeerde hij dat bij zijn emotionele nummers het beste de Nederlandse taal past. In 1994 kwam zijn grote doorbraak met het nummer Dromen Zijn Bedrog. Daarna volgden tot nu toe circa 40 hitnoteringen, met bijna 20 nummer 1-hits en een aantal duetten. Ook zet hij zich als ambassadeur tomeloos in voor War Child, waarvoor hij de situatie van kinderen in oorlogsgebied onder de aandacht brengt.