Robert ten Brink verstuurt eerste kerstkaart met Decemberzegel

Robert ten Brink verstuurt eerste kerstkaart met Decemberzegel

Den Haag/ Amsterdam, 19 november 2015 – Robert ten Brink ontving vandaag het eerste exemplaar van de Decemberzegels van PostNL. Robert maakte van de gelegenheid meteen gebruik om zijn eerste kerstkaart te schrijven. De Decemberzegels laten zien dat kerst en oud & nieuw feesten zijn die we samen vieren.

Robert ten Brink verstuurt eerste kerstkaart met Decemberzegel 2015

Het samen vieren is ook wat Robert ten Brink belangrijk vindt aan de feestdagen. Hij weet natuurlijk als geen ander hoe je mensen bij elkaar kunt brengen. “Kerst is een tijd van liefde, aan elkaar denken en dat laten blijken. Door dierbare familie en vrienden een kerstkaart te sturen en gezellig bij elkaar te komen. Mijn eerste kerstkaart verstuur ik naar een goede vriend die wel wat steun kan gebruiken. Ik zie dit moment als de aftrap van een onvergetelijke kerst.” 

Samen vieren 

Het ontwerp van de Decemberzegels laat zien hoe belangrijk het is om samen te zijn in december en om in die periode aan elkaar te denken. Op elke postzegel staat een verhaal met dieren en mensen getekend en is voor interactie tussen de figuren gezorgd. Een andere overeenkomst tussen de postzegels is het element licht, of dat nu sterren zijn, kristallen of vuurwerk. Elke postzegel ‘straalt’. 

Aan wie denk jij deze kerst? 

Ludo Voorn, directeur Marketing van PostNL: “Met de mooie Decemberzegels kun je geliefden, vrienden en kennissen verrassen met een kerstkaart. In deze tijd van social media, email en whatsapp laat je daarmee zien ‘ik geef om je en ik denk aan je’.” 

Nieuw premium; wenskaartenblik 

Bij aankoop van drie vellen Decemberzegels geeft PostNL een wenskaartenblik cadeau. Een speciaal ontworpen wenskaartenblik om wenskaarten in te bewaren. In het blikje zitten alvast zes wenskaarten. Zo heb je altijd een kaart bij de hand om iemand te verrassen met een persoonlijk gebaar. 

Verkrijgbaarheid 

De Decemberzegels zijn vanaf 24 november te koop bij alle Postkantoren, via Collectclub.nl en Postkantoor.nl. Een vel Decemberzegels 2015 van 20 zegels kost € 12,80. Op deze postzegels staat DECEMBER 2015 en NEDERLAND, bedoeld voor post tot 50 gram met een bestemming binnen Nederland in de periode van 24 november 2015 tot en met 6 januari 2016. Na deze periode zijn de Decemberzegels te gebruiken als er wordt bijgeplakt tot het geldende tarief. 

De Decemberzegels 2015 zijn ontworpen door Tord Boontje.