PostNL bezorgt 6.000 pakketten met springtouwen en frisbees voor de Koningsspelen

PostNL bezorgt 6.000 pakketten met springtouwen en frisbees voor de Koningsspelen

Den Haag, 4 april 2016 - PostNL bezorgt voor het vierde jaar op rij de pakketten voor de Koningsspelen. In totaal doen bijna 1,2 miljoen kinderen op 22 april mee met deze feestelijke en sportieve dag. Vanaf 4 april bezorgt PostNL de pakketten bij ruim 5.400* deelnemende basisscholen in Nederland en het Caribisch gebied.

De primeur is dit jaar voor de Fontanusschool in Harderwijk waar de pakketbezorger van PostNL het Koningsspelen-pakket persoonlijk aan Koningsspelen-presentator Johnny de Mol overhandigt. Het pakket bevat een aantal springtouwen en voor ieder kind een frisbee. Voorwerpen waarmee de scholen zelf invulling aan de Koningsspelen kunnen geven en waarmee de kinderen ook op andere momenten in het jaar kunnen spelen. 

Ook voor Nederlandse scholen in het buitenland

PostNL zorgt er niet alleen voor dat de scholen in Nederland en het Caribisch gebied aan de Koningsspelen mee kunnen doen. Ook voor de 10.000 leerlingen van Nederlandse scholen in het buitenland en Nederlandse afdelingen van Europese scholen wordt gezorgd. Dit dankzij de samenwerking met Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland en Koningsspelen.

*Sommige scholen ontvangen meerdere pakketten