PostNL bezorgt vandaag honderdduizenden valentijnskaarten

PostNL Valentijn Amsterdam CS

Den Haag, 13 februari 2016 - Postbezorgers van PostNL bezorgen vandaag honderdduizenden valentijnskaarten. In de brievensorteercentra gingen gisteravond enorm veel liefdeskaarten en traditionele rode enveloppen over de band. Dit jaar met een lippenstiftkus of de nieuwe speciale geurende kuszegel als postzegel. Zo zorgt PostNL ervoor dat alle Valentijnskaarten dit weekend tijdig worden bezorgd.

PostNL herhaalt dit jaar het succes van vorig jaar. Opnieuw was er de unieke mogelijkheid om met een échte kus op het postzegelvakje een valentijnskaart gratis te versturen. Een kaartje is een liefdevol gebaar om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt op Valentijnsdag. Met een echte lippenstiftkus is het natuurlijk nog persoonlijker. Nieuw dit jaar was de speciale Kuszegel, uniek in de wereld. Nu konden ook mannen (of iedereen die geen lippenstift wil gebruiken) gratis een valentijnskaart versturen. 

Valentijnskaartjes in PostNL brievensorteercentra

Gekuste liefdeskaarten en traditionele rode enveloppen over de band in sorteercentra van PostNL. 

Gisteren werden ook in Amsterdam duizenden valentijnskaarten geschreven en direct in de speciale liefdesbrievenbus op de post gedaan. Kinderen, mannen, vrouwen, jong en oud schreven liefdevolle teksten om hun dierbaren en geliefden op Valentijnsdag te verrassen. Amsterdam Centraal Station kleurde even rood van liefde. 

Fotocredits: Jasper Kasbergen