Kampioenschap Oranjeleeuwinnen op zilveren postzegel vereeuwigd

Kampioenschap Oranjeleeuwinnen op zilveren postzegel vereeuwigd

Den Haag, 7 augustus 2017 – PostNL viert het kampioenschap van de Oranjeleeuwinnen met een puur zilveren postzegel. Deze speciale uitgifte verbeeldt de geweldige prestatie van de ontembare voetbalvrouwen. PostNL heeft slechts bij enkele eerdere speciale gebeurtenissen een zilveren postzegel uitgebracht.

Succes voetbalvrouwen op postzegel

Stephan van den Eijnden, commercieel directeur Mail Nederland, over deze postzegel: “Nederland is de afgelopen weken nog meer van onze ontembare leeuwinnen gaan houden. Dit komt natuurlijk allereerst door hun unieke prestatie. Daarbij heeft de EK vrouwenploeg voortdurend haar gedrevenheid en enthousiasme getoond. We hebben genoten van hun mooie spel. De puur zilveren postzegel onderstreept onze trots.”

Verkrijgbaarheid

De puur zilveren postzegel is geproduceerd door de Koninklijke Nederlandse Munt in opdracht van PostNL. De postzegel in luxe bewaarverpakking is voor €25,- verkrijgbaar via www.postnl.nl/Kampioen. De postzegel heeft een beperkte oplage van 2.300 exemplaren. De postzegel heeft de waarde ’Aangetekend’ en kan dus voor aangetekende post worden gebruikt. De geldigheidstermijn van de postzegels is onbepaald.