Menu

Speciale momenten centraal op nieuwe postzegels

Speciale momenten centraal op nieuwe postzegels

Den Haag, 27 maart 2017 - Vandaag brengt PostNL voor de eerste keer een postzegelvel uit voor verschillende speciale momenten. Deze postzegels zorgen voor een passende frankering van kaarten of brieven bij bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, ziekte, een sollicitatie of gewoon een fijne dag.

Veel speciale momenten in het leven verdienen persoonlijke aandacht. Daarom staan op de tien postzegels de wensen gefeliciteerd, liefs, veel geluk, sterkte, succes, hoera, fijne dag, proficiat, voor jou en beterschap. Bij elke wens zit in de postzegel zelf een emoticon, een leesteken dat een gezichtje vormt. Het postzegelvel bevat ook zeven stickers als sluitzegel voor versiering van de envelop of kaart eveneens voorzien van een emoticon.

Bijzondere vormen voor speciale wensen

Marenthe Otten ontwierp voor dit postzegelvel zowel hartvormige als vierkante postzegels. “Centraal op elke postzegel staat een wens voor een speciaal moment in het leven van een dierbaar persoon. De vorm van een hart of bijvoorbeeld bloem onderstreept de persoonlijke boodschap. Deze wensen hebben een kleurrijk handschrift met vrolijke illustraties”, aldus de ontwerpster.

Verkrijgbaarheid

Het postzegelvel ‘Voor speciale momenten’ telt tien postzegels met de waardeaanduiding Nederland 1, bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. De postzegelserie is vanaf 27 maart te koop bij alle winkels van Bruna en via Collectclub.nl. Vanaf 10 april is het postzegelvel te koop bij alle verkooppunten van PostNL. De geldigheidstermijn is onbepaald.