Menu

PostNL plaatst brievenbus terug

PostNL plaatst brievenbus terug

Den Haag – 8 juni 2017 - PostNL heeft een brievenbus teruggeplaatst in Overschild. Op dit moment past PostNL het netwerk van brievenbussen aan. In Nederland worden steeds minder brieven verstuurd. Daarom worden er in het hele land brievenbussen verwijderd of verplaatst naar een goed bereikbare locatie.

Zorgvuldig proces

Het aanpassen van het netwerk van brievenbussen wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd. Hiervoor doorloopt PostNL een uitvoerig adviesproces met lokale belangenbehartigers van kwetsbare gebruikers. PostNL evalueert continu het effect van het verwijderen van brievenbussen. Er is nu besloten deze brievenbus terug te plaatsen in Overschild. De brievenbus staat op de vertrouwde plek.

Contact

Wij streven naar een klantvriendelijk en dekkend netwerk dat past binnen de huidige postmarkt en postwet. Als u nog vragen heeft of meer wilt weten over het brievenbusbeleid, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 088 - 22 55 555. Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 20:00 uur en zaterdag 09:00 tot 16:00 uur)