Nederland bedankt bezorgers

100e pba Zwolle

Den Haag, 8 maart 2023 – Deze tweede woensdag van maart is weer de jaarlijkse Dag van de bezorger. Dé dag waarop Nederland extra omkijkt naar de bezorgers die elke dag in elke straat bijzondere momenten komen bezorgen. Sinds 2020 een mooie traditie in Nederland en ook België bedankt sinds 2021 op deze dag alle bezorgers voor de prestatie die zij iedere dag opnieuw leveren. Consumenten, zakelijke ontvangers en webshops worden uitgenodigd om mee te doen en hun eigen bezorger(s) in het zonnetje te zetten.

Aandacht door het hele land 

PostNL geeft vandaag de aftrap met een leuk cadeau voor alle post- en pakketbezorgers. Op veel verschillende locaties is feestelijke aandacht voor deze dag en ook zakelijke klanten van PostNL zetten de bezorgers graag in het zonnetje. Zo hebben een aantal klanten poffertjes- of frietkramen op locaties van PostNL neergezet en wordt er op andere plekken koffie en koeken uitgedeeld. Op deze manier kijkt PostNL vandaag samen met haar klanten extra om naar de eigen bezorger(s).

Zet je bezorger in het zonnetje! 

PostNL nodigt iedereen van harte uit om vandaag op een eigen manier alle bezorgers te bedanken en in het zonnetje te zetten. 
 
Leuke ideeën of tips? Deel ze met de hashtag #dagvandebezorger2023.