Terug naar home
Terug naar home

mijn postnl - partijenpost: beschikbaarheid sorteertabel

PostNL werkt met een sorteertabel, waarbij aan ieder huisadres een codeerregel is gekoppeld. De sorteertabel wordt gebruikt wanneer je een partij gesorteerd aan moet bieden. Iedere zes weken wordt de sorteertabel van PostNL geactualiseerd. Daarom is het belangrijk om bij het sorteren van partijen gebruik te maken van de juiste sorteertabel. Per 3 juli 2023 is het niet meer mogelijk om partijen vroeger te sorteren, dan de actuele sorteertabel beschikbaar is. We vragen je hier rekening mee te houden bij het voormelden van je partijenpost. Bij een afwijking op het gebruik van de juiste sorteertabel, wordt de partij als ongesorteerd verrekend. Bekijk een overzicht van de nieuwe sorteertabellen voor heel 2023.

PostNL werkt met een sorteertabel, waarbij aan ieder huisadres een codeerregel is gekoppeld. De sorteertabel wordt gebruikt wanneer je een partij gesorteerd aan moet bieden. Iedere zes weken wordt de sorteertabel van PostNL geactualiseerd. Daarom is het belangrijk om bij het sorteren van partijen gebruik te maken van de juiste sorteertabel.

Per 3 juli 2023 is het niet meer mogelijk om partijen vroeger te sorteren, dan de actuele sorteertabel beschikbaar is. We vragen je hier rekening mee te houden bij het voormelden van je partijenpost. Bij een afwijking op het gebruik van de juiste sorteertabel, wordt de partij als ongesorteerd verrekend. Bekijk een overzicht van de nieuwe sorteertabellen voor heel 2023.