Samenwerking PostNL en mijnWinkel.nl

Den Haag – Vandaag start de nieuwe site www.postnl.nl/webwinkelstarten, een initiatief van PostNL en mijnWinkel.nl om startende ondernemers te ondersteunen in het online zakendoen. Een ondernemer kan voortaan niet alleen makkelijk een website bouwen maar kan ook gelijktijdig de volledige logistieke afhandeling van klantorders vanuit zijn webshop uitvoeren.

mijnWinkel.nl is marktleider in online shops en sinds 10 jaar actief in Nederland met bijna 2000 actieve webwinkels. Ondernemers kunnen in de gratis proefperiode zelf hun webwinkel in elkaar zetten. mijnWinkel.nl heeft het aanbod zo afgestemd dat een webwinkel opzetten, inclusief betaalmethode, website en layout, bijzonder eenvoudig is.
 
Door de samenwerking met PostNL is in het pakket van mijnWinkel.nl voortaan ook de online verzendservice geïntegreerd. Dit heeft voor online ondernemers als voordeel dat ook de afhandeling van klantorders makkelijk en efficiënt verwerkt worden.
 

Nieuwe stap voor beide partners

De samenwerking luidt voor beide partijen een nieuw tijdperk in. “PostNL is de vertrouwde logistieke partner voor webwinkeliers door het bieden van standaard en maatwerkoplossingen. Daarnaast zijn we al geruime tijd actief met eCommerce maatwerkoplossingen voor bekende en gerenommeerde retailers uit de Nederlandse winkelstraat”, aldus Carlos Mendes Aguiar, Directeur Zakelijke Markt PostNL. “Met deze samenwerking breidt PostNL haar dienstverlening verder uit door het MKB te faciliteren in het bouwen en inrichten van een webwinkel.”
 
Ook mijnWinkel.nl toont zich verheugd met het partnership. Volgens Marcel Ambriola van mijnWinkel.nl staan ze met deze stap pas aan het begin van een mooie samenwerking. “Als leverancier van online webwinkel software zijn we trots dat PostNL, het grootste logistieke bedrijf van Nederland, ons gekozen heeft als partner voor deze samenwerking. Met elkaar kunnen we gaan werken aan het nog verder ontwikkelen van de eCommerce markt in Nederland”.