Flespakket; ook breekbare goederen kunnen nu online besteld en verstuurd worden

Den Haag – Online bestellen neemt in Nederland een steeds grotere vlucht maar voor het versturen van flessen was er tot nu toe geen betaalbare en handige oplossing. PostNL en DM Productions hebben samen voor het verzenden van flessen een nieuwe digitaal verzendplatform laten ontwikkelen met een daarbij horende verpakking die voordelig en onbreekbaar is. Hiermee wordt een drempel voor winkeliers en wijnliefhebbers om ook online te verkopen weggenomen.

Voor de ontwikkeling van een nieuwe verpakking is het vervoer van een van de kwetsbaarste producten, te weten eieren, als uitgangspunt genomen.
Naast de verpakking is een volledig nieuw online platform ontwikkeld dat het nog makkelijker maakt verpakkingen te bestellen en de verzendingen aan te maken. Tevens zijn er verschillende gratis plug-ins beschikbaar die de mogelijkheid bieden de functionaliteiten te integreren in bestaande webwinkelsoftware zoals Magento, OpenCart, WooCommerce, SEOshop en meer.

Op www.flespakket.nl vinden webwinkeliers alle informatie over de nieuwe verpakking. Winkeliers hoeven zelf niet te investeren of grote voorraden van de nieuwe verpakking aan te houden. Het systeem geeft zelf aan wanneer de voorraad terugloopt en moet worden aangevuld.
Omdat de testresultaten zo goed zijn levert PostNL zonder problemen bij ieder gebruik gratis een standaard verzekering waardoor er een 100% garantie is op schadevrije bezorging.

Flespakket