Menu

PostNL heeft kennisgenomen van het persbericht van bpost van vandaag

Den Haag, 2 november 2016 – PostNL was onaangenaam verrast door de berichtgeving in de media gisteren dat bpost een mogelijk bod aan het voorbereiden zou zijn. We hebben kennisgenomen van het persbericht van bpost van vanochtend en bevestigen dat we niet in gesprek zijn met bpost.

We hebben vertrouwen in onze zelfstandige strategie. We hebben goede voortgang gemaakt in het implementeren van onze strategie en hebben de stabiliteit van PostNL in de afgelopen jaren versterkt. We hebben het commitment om en verwachten dividend uit te keren in 2017 en om lange termijn aandeelhouderswaarde te realiseren.

Dit persbericht vormt geen of maakt geen deel uit van enig aanbod of uitnodiging tot aankoop van of inschrijving op effecten in de Verenigde Staten of enige ander rechtsgebied. Effecten mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten tenzij zij werden geregistreerd onder de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (de “U.S. Securities Act”), of zijn vrijgesteld van registratie. De aandelen van PostNL die kunnen worden aangeboden in enige transactie, zijn niet en zullen niet worden geregistreerd onder de U.S. Securities Act en PostNL heeft niet het voornemen om een openbaar aanbod van haar aandelen in de Verenigde Staten uit te brengen.

Niet voor distributie in of naar de Verenigde Staten, Australië, Canada en Japan.