Menu

Werken bij PostNL

Nederland kijkt naar je uit

Wij zijn de bezorgers van iedereen. Als je bij ons werkt, werk je voor 17 miljoen klanten. En duizenden ondernemingen, waaronder veel webshops. Elke dag maken we honderdduizenden klanten blij met een pakketje, een kaartje, een brief, een wasmachine, medicijnen of die onverwachte bos bloemen. Zo bezorgen we iedere dag weer bijzondere momenten.

Slimme oplossingen en meer gemak

We komen dagelijks in elke straat en bieden onze klanten steeds meer. Meer slimme oplossingen. Maar ook meer duurzaamheid en meer gemak. Dat prikkelt onze creativiteit en maakt ons ambitieus. En geeft ons de energie om het elke dag beter te doen.

De favoriete bezorger van Nederland

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn. Dat kan alleen als we scherp zijn op nieuwe kansen. Dat doen we door: 

  • Initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. 
  • Slimme diensten te ontwikkelen en innovatieve technieken toe te passen. 
  • Vertrouwd te zijn met data, artificial Intelligence en algoritmen. Maar net zo goed het portiek van mevrouw Jansen te kunnen vinden. 
  • Onze logistieke kennis te gebruiken om onze klanten verder te helpen. 
  • Niet alleen mee te denken maar ook vooruitdenken. 
  • Niet alleen te beloven, maar ook te verrassen met slimme en duurzame ideeën.

Samen krijgen we het voor elkaar

We zijn tienduizenden collega’s met een oranje hart. Denkers en doeners die 24/7 enthousiast samenwerken. En elke dag opnieuw een prestatie van formaat leveren. Dat doen we in een open sfeer, met aandacht en respect voor elkaar en vol vertrouwen. Samen krijgen we het voor elkaar. Of je nu post of pakketten bezorgt, met data nieuwe kansen ontdekt of nieuwe manieren ontwikkelt voor een nog betere service. 

Nederland kijkt naar je uit.

Bekijk de vacatures op kantoor Bekijk vacatures bezorgen en sorteren Meer weten over PostNL