Menu

Management traineeship

Wil jij je carrière beginnen bij een van de grootste werkgevers van Nederland? Ben je een ondernemende starter, wil je je ontwikkelen en zoek je een werkgever die deze ambitie met je deelt? Dan is het management traineeship van PostNL het begin van jouw succesvolle toekomst.

Een vliegende start van je carrière

Waar je normaal gesproken flink wat ervaring nodig hebt, start je met het traineeship direct na je studie met een verantwoordelijke en leidinggevende baan. Wij geloven dat de praktijk de beste leerschool is. Daarom denk en doe je vanaf dag één mee aan belangrijke projecten van PostNL. Daarnaast krijg je bij ons een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontwikkelen en groeien

Het traineeship duurt twee tot drie jaar en draait om jouw persoonlijke ontwikkeling, met speciale aandacht voor het ontwikkelen van je leiderschapscompetenties. Je leert in de praktijk door uitvoering van twee à drie functies en volgt daarnaast een tweejarig ontwikkelprogramma. Dit doe je voor een deel individueel en voor een deel samen met andere trainees.

Persoonlijk leiderschap

Wij zijn van mening dat zelfreflectie één van de belangrijkste kernkwaliteiten is van een goede leider. Juist door een spiegel voor te houden, word je bewust van je patronen, je drijfveren, je kwaliteiten en je valkuilen. Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap is dan ook een belangrijk onderdeel van ons management traineeship.

Doorgroeien

Na je management traineeship zijn er veel mogelijkheden om door te groeien binnen PostNL. Als vakinhoudelijk expert, als leider van vernieuwende projecten of op management niveau.

Kies jouw richting

Je kunt kiezen uit vier verschillende richtingen: Business, Finance, IT Management en Logistics

Wil je je breed ontwikkelen? Kies dan Business. Binnen het traineeship Business heb je de ruimte om te wisselen tussen verschillende werkvelden zoals marketing & sales, operationeel leidinggeven en HR. Wil je je specialistisch ontwikkelen in jouw vakgebied IT, Finance of Logistiek, kies dan voor IT Management, Finance of Logistics.

Bekijk alle traineeships

Daan Koek, marketeer bij PostNL, vertelt