Menu

IT Management

Zie jij jezelf als toekomstig adviseur van onze CIO of als projectleider van grote innovatieve projecten? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je. Want bij PostNL staat IT aan de wieg van belangrijke innovaties.

intro - traineeship IT management

Als trainee IT heb je vanaf het begin verantwoordelijkheid binnen de projecten die je gaat vervullen. Je bent sparringpartner voor zowel de business als IT specialisten en vervult een belangrijke brugfunctie tussen de twee. Up-to-date kennis is een must dus volg je met andere trainees vakinhoudelijke modules zoals Prince II foundation, Agile/Scrum, Basic Enterprise Architecture, BPM en ITIL/ASL/BiSL. Lijkt het Management Traineeship IT je interessant? Solliciteer of neem contact op met jouw recruiter.

Interesse?

Het management traineeship IT start in maart 2020. Je kunt solliciteren vanaf oktober 2019. Wil je alvast meer weten over dit traineeship of de wervingsprocedure? Bekijk de vacature via onderstaande button of neem contact op met onze recruiter Megan Braam.

Bekijk de vacature

Hoe ziet het traineeship eruit?

Het traineeship IT kent verschillende onderdelen. Tijdens je traineeship ga je aan de slag met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. En natuurlijk ontdek je de ins en outs van PostNL.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens het traineeship ligt de focus op je persoonlijke ontwikkeling. We helpen je om het beste uit jezelf te halen met een persoonlijk ontwikkelprogramma. Zo kijken we naar je talenten en hoe je deze effectief kan inzetten.

Professionele ontwikkeling

In ons traineeship ga je direct als professional aan de slag. Je krijgt verantwoordelijkheden en draait volledig mee in de organisatie.

Wat ga je doen?

Wat vinden trainees?

Wat ga je nu echt doen, waar ga je aan de slag en wat maakt werken bij PostNL als IT trainee nou zo leuk? We vroegen het aan onze trainees.

Michelle: “Uitdagende projecten zijn er bij PostNL genoeg.”

Roald: “Er liggen bij PostNL veel kansen klaar voor ambitieuze trainees.”

Ben jij een trainee?

Lijkt het jou wel wat, het meest uitdagende traineeship van Nederland? Wil jij werken met de nieuwste technologie? En ga jij graag aan de slag met uitdagende IT- en logistieke vraagstukken? Solliciteer op ons ons IT traineeship!

Bekijk de vacature