Logistics

Ieder jaar verwerken we in Nederland en Europa miljarden geadresseerde poststukken en miljoenen pakketten. Voor logistieke talenten is er bij ons dus genoeg te doen.

Llogistics - Björn Wekking

Vraag je je continu af ‘Hoe kan dit effectiever?’. Herken je logistieke kansen en acteer je erop? Vind je het daarnaast een uitdaging om mee te werken en mee te denken aan innovaties binnen onze logistieke dienstverlening? Dan is het traineeship Logistics jouw opstap naar een uitdagende carrière. De leergang van het traineeship Logistics bestaat uit verschillende verdiepende logistieke modules waarin actuele vraagstukken van PostNL worden behandeld. Lijkt het traineeship Logistics je interessant? Solliciteer of neem contact op met jouw recruiter.

Ben jij een trainee?

  • Als trainee zie je kansen en grijpt ze. Je houdt van vernieuwing en denkt out of the box.
  • Je bent ondernemend, gedreven en neemt graag het initiatief. Dit blijkt uit de activiteiten die je naast je studie hebt ondernomen.
  • Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en weet mensen mee te krijgen.
  • Je hebt een visie en maakt weloverwogen beslissingen.
  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding

Wat bieden we jou?

Naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen en ervaring op te doen in jouw werkveld, bieden we jou een uitstekend salaris en een kickstart van je carrière!

Bekijk alle traineeships