Menu

Logistics

Ieder jaar verwerken we in Nederland en Europa miljarden geadresseerde poststukken en miljoenen pakketten. Voor logistieke talenten is er bij ons dus genoeg te doen.

Yep logistics - Björn Wekking Vraag je je continu af ‘Hoe kan dit effectiever?’. Herken je logistieke kansen en acteer je erop? Vind je het daarnaast een uitdaging om mee te werken en mee te denken aan innovaties binnen onze logistieke dienstverlening? Dan is het traineeship Logistics jouw opstap naar een uitdagende carrière. De leergang van het traineeship Logistics bestaat uit verschillende modules die leiden tot een Postbachelor certificaat Logistiek Management. Lijkt het traineeship Logistics je interessant? Solliciteer of neem contact op met jouw recruiter.

Ben jij een trainee?

  • Als trainee zie je kansen en grijpt ze. Je houdt van vernieuwing en denkt out of the box.
  • Je bent ondernemend, gedreven en neemt graag het initiatief. Dit blijkt uit de activiteiten die je naast je studie hebt ondernomen.
  • Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en weet mensen mee te krijgen.
  • Je hebt een visie en maakt weloverwogen beslissingen.
  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding

Wat bieden we jou?

Naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen en ervaring op te doen in jouw werkveld, bieden we jou een uitstekend salaris en een kickstart van je carrière!

Bekijk alle traineeships

Inhousedag voor ambiteuze starters

Wil jij je carrière beginnen met een Management Traineeship bij een van de grootste werkgevers van Nederland? Kom naar onze inhousedag op 15 januari op ons hoofdkantoor en ervaar PostNL in 1 dag. We hebben maar 25 plekken, dus meld je direct aan. We kijken naar je uit!

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0630807699 stuur een mail

Joyce van Oosterhout