Menu

Traineeship Logistiek

Kies voor het logistiek traineeship met de meeste impact

PostNL is een van de grootste bedrijven van Nederland. We werken voor iedereen en onze vele duizenden bezorgers komen in elke straat. De logistieke oplossingen die je bij ons ontwikkelt, hebben impact op heel Nederland. Jaarlijks verwerken we namelijk miljarden poststukken en miljoenen pakketten. Maar we bezorgen ook wasmachines, bloemen en medicijnen. Dat is en blijft een logistieke uitdaging. Als logistiek trainee ga jij die uitdaging maar al te graag aan om ons proces nog sneller, beter en efficiënter te laten verlopen.

Interesse?

Op dit moment hebben we geen vacatures. Maak een Job Alert aan en je ontvangt direct een mailtje zodra je weer kunt solliciteren.
Maak Job Alert aan

Trainee Anne vertelt over het logistiek traineeship:

Dit kun je verwachten:

Je vervult twee functies bij twee verschillende afdelingen

Je krijgt direct een verantwoordelijke baan waar je impact mee hebt

Focus op jouw ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak

Je hebt veel doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse?

Op dit moment hebben we geen vacatures omdat we ruim voldoende sollicitanten hebben voor het aantal beschikbare plaatsen. Maar als je een Job Alert aanmaakt, ontvang je direct een mailtje zodra je weer kunt solliciteren.

Maak Job Alert aan

Kijkje in de keuken tijdens de inhousedag

Wil jij meer weten over een traineeship bij PostNL? Wij organiseren regelmatig een inhousedag. Tijdens de inhousedag krijg je een kijkje in onze keuken. Recruiters en trainees vertellen over PostNL, het traineeship en hoe het is om bij ons te werken. En er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen.

Lees meer

Testimonials van trainees

Hoggar – net begonnen als logistiek trainee

Anouk – midden in het logistiek traineeship

Geert – logistiek traineeship net afgerond