Menu

Accountmanager Zorg

 • Sales
 • Hoofddorp
 • Reguliere baan
 • Professional

Ben jij een echte salesprofessional, die kansen ziet en pakt? Kan jij onze zakelijke doelgroepen continue weer verrassen en raken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

Uitdagingen

PostNL is al jarenlang actief in de zorg. Zo ondersteunen we de bevolkingsonderzoeken, leveren we medische hulpmiddelen aan huis af en bezorgen we medicatie bij ziekenhuizen en apotheken. De komende jaren verwachten we een sterke verandering in het zorgdomein. De zorg zal onder toenemende vraag, kostenbeheersing en nieuwe technologieën anders worden ingericht. Daarnaast wordt de consument mondiger en wil meer gemak. In deze verandering verwacht PostNL een rol te spelen. 

Om daar de juiste invulling aan te geven zoeken wij een accountmanager zorg, die de juiste verbinding met de zorgsector weet te maken. Je bent in staat de klantbehoefte te vertalen in bestaande oplossingen van PostNL. Is de juiste oplossing niet beschikbaar dan weet jij de behoefte intern te vertalen naar een concrete oplossing. Deze functie vraagt vanzelfsprekend om strategisch denkvermogen, maar ook het kunnen meenemen van klanten en collega’s in deze gedachtegang. 

Wij denken dat voor de rol van accountmanager zorg je een sterke dosis doorzettingsvermogen, overtuigingskracht, eigen initiatief en soms ook lef nodig is. Beschik jij hierover en heb jij de ervaring in de zorg dan zoeken wij jou als onze nieuwe accountmanager zorg. 

Je verantwoordelijkheden

In onze nieuwe Health team ben jij het commerciële talent (jong of oud) dat het aanspreekpunt is voor de logistieke zorg oplossingen. Je weet de verbinding met de zorg te maken en bent een sterke sparringspartner voor onze nieuwe klanten in de zorg. Je bent proactief en denkt mee met de klant. Je werkt als een professional die invulling geeft aan de verdere ontwikkeling van de salesstrategie. Daarnaast werk je tactisch en op operationeel niveau en ben je gewend om met stakeholders op management niveau te communiceren. Als accountmanager Zorg ben je verantwoordelijk voor het realiseren van new business. Hier ligt je sterkste  focus. Je bent er zeker niet vies van om zelf de acties op te pakken en de rol van PostNL in de zorg tot een groter succes te brengen. 


Over de vertical Health en de afdeling

Na de recente ontwikkelingen binnen het Health domein is er in 2018 besloten om de Health vertical op te starten. Hier geven we concreet invulling aan onze groei ambities binnen dit domein. In een klein team van business developers en accountmanagers bouwen we aan onze toekomst in de zorg. Door middel van ondernemerschap, innovatie en een sterke klantfocus weten we succesvol te opereren. Kennis van de markt en een juiste vertaling naar logistieke modellen maken daarin het verschil. Samen met jou als accountmanager zorg bouwen we hier verder aan. En weten we extern en intern het verschil te maken. Samen brengen wij de zorg! 

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve accountmanager zorg met minimaal 4 tot 8 jaar relevante ervaring in een commerciële rol. Een uitdagende en zelfstandige functie in een veranderde omgeving , waarin eigen verantwoordelijkheid centraal staat. De volgende punten vinden wij graag terug in jouw opleiding en ervaring. Een afgeronde HBO/WO opleiding. Je bent gestructureerd, een teamplayer met uitstekende communicatie die in staat is verder te kijken dan de standaard oplossingen. Je hebt lef, bent creatief, initiatiefrijk met kennis van de zorgmarkt. Daarnaast kan je goed omgaan met deadlines en presteer je onder (tijds-)druk.

Wat bieden wij jou?

 • PostNL Pakketten & Logistiek biedt interessante functies binnen een groot bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden in uitdagende maar ook een veeleisende omgeving;
 • Een uitdagende baan voor 39.25 uur per week;
 • Een salaris in schaal 11 op basis van de CAO voor PostNL min € 3.911,- en max € 5.539,- bruto afhankelijk van je werkervaring;
 • Veel zelfstandigheid en vrijheid in de uitvoering van de functie;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
 • Er is ruimte voor doorgroei en stimulering van persoonlijke ontwikkeling d.m.v. een opleiding en of training;
 • Je werkt in Hoofddorp of Nieuwegein. Thuiswerken mag ook, volgens onze afspraken van Het Nieuwe Werken. 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0683868755 stuur een mail

Remy Voois

Remy Voois