Menu

Adviseur Procesbeheer

  • HR
  • Den Haag
  • Reguliere baan
  • Professional

Ben jij de Medior Adviseur Procesbeheer die de end-to-end HR processen overziet, deze continu optimaliseert en daarbij de gebruiker centraal stelt? Dan is dit jouw baan!

Uitdagingen

HR Services staat voor een betrouwbare, moderne, efficiënte HR dienstverlening die maximaal is gestandaardiseerd en gedigitaliseerd. De ‘click’ en de ‘call’ in het zogeheten Click-Call-Face model, worden gefaciliteerd door de verschillende afdelingen binnen HR Services. Uitgangspunt is om de gebruiker maximaal zelf in staat te stellen om zonder gedoe zijn HR taken uit te voeren.

HR Services is eigenaar van alle HR processen en HR systemen inclusief het beheer. Hierbij levert HR Services betrouwbare HR-administratie en betrouwbare stuur- en procesinformatie ten behoeve van factbased optimaliseren van HR-beleid en uitvoering hiervan. Dit betekent dat HR Services integraal proceskennis (end-to-end) heeft en continue de proces- en systeemoptimalisaties regisseert en implementeert.

Daarnaast is HR Services verantwoordelijk voor kwalitatief goede HR-masterdata, het regie voeren op HR analytics en het voldoen aan de wettelijke gestelde eisen ten aanzien van arbeidsvoorwaarden, fiscale aspecten en security & privacy. HR Services ondersteunt alle bedrijfsonderdelen in Nederland.

Je verantwoordelijkheden

Als Medior Adviseur Procesbeheer ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt functioneren van HR-processen, -systemen, -data en het uitrollen en uitnutten van het centraal HR platform zodat het HR operating model kan functioneren (click-call-face) en de kostenbesparingen worden gerealiseerd. Je overziet als proceseigenaar de end-to-end processen, vertaalt de strategie van het expertteam naar processen en  regisseert de continue proces- en systeem optimalisaties.
Je bepaalt als 3e lijns in het incidentenproces de businessimpact en organiseert eventuele noodzakelijke vervolgacties. Je signaleert trends binnen het incidentenproces en formuleert verbetervoorstellen voor ketenoptimalisatie binnen de HR processen en/of -systemen. Je prioriteert en je plant opgeloste incidenten (in een release) in samenwerking met HR en IT-collega’s. Je detecteert trends binnen het incidentenproces waarop verbetervoorstellen binnen HR-processen en/of -systemen ontstaan. Daarnaast biedt je gebruikersondersteuning bij de dagelijkse uitvoering van de administratieve taken in de HR-systemen o.a. aan de Frontoffice- en Backoffice binnen HR Services. Je optimaliseert de click en call op inhoud. Je bent aanspreekpunt voor expert en HR BP voor zover relevant voor aandachtsgebied. Je overziet als proceseigenaar de end-to-end processen en vertaalt de strategie van het expertteam naar processen en informeert expert(team) over relevante systeemontwikkelingen.

Wat breng jij mee?

Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau, met een (technische) bedrijfskunde (bedrijf) economie of HR-achtergrond. 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, je bent ook in staat om analyses en incidenten af te wikkelen middels het daartoe opgestelde proces. Je hebt kennis van HR, data, processen en systemen. Je hebt ervaring met projectmanagement en scrum/agile methodiek.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris: minimaal EUR 3209,- en maximaal EUR 4422,- bruto per maand op basis van 37 uur per week en afhankelijk van je werkervaring;
  • Een omgeving waarin eigen verantwoordelijkheid voorop staat en waarin we stimuleren om het beste uit jezelf te halen;
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen HR Services waarin teamwork tussen HR en IT wordt aangemoedigd om de beste resultaten te halen;
  • Ruimte voor groei en stimulering van persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleiding en training.;
  • Gemotiveerde en enthousiaste collega’s;
  • Standplaats: Den Haag. 

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0682174659 stuur een mail

Smahan Bouchtaoui

Smahan Bouchtaoui