Vacature Agile IT Projectmanager

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • IT - management and architecture
 • Professional
 • Geplaatst op 14-4-2022
Zorgen dat onze IT-projecten goed en op tijd worden uitgevoerd. Dat vraagt om organisatietalent en de kunst om op de juiste toon te communiceren.

Heb je vragen over deze vacature? Bel me gerust, of stuur me een bericht via e-mail of WhatsApp.

Aziz Dinmohamed

Wat ga je doen?

Als Agile projectmanager bij BIT (Business IT) van Pakketten & Logistiek ben je van begin tot eindverantwoordelijk voor twee à drie projecten of features tegelijk. Dit betekent dat je om te beginnen samen met de Business owner of Product owner het project of de features vormgeeft. Daarna bereid je met jouw team de projecten of features inhoudelijk voor. Hierbij is het van belang dat je over genoeg IT-kennis beschikt om de inhoud te kunnen begrijpen. Daarna zorg je ervoor dat de IT-organisatie de features goed kan uitvoeren binnen de kwartaalplanning. Om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, communiceer je moeiteloos met je team en de Business Owner. Als de klant het product gaat gebruiken, check je natuurlijk of alles gaat zoals de bedoeling is. En als dat zo is, vier je graag het resultaat.  

Onze ambitie

Wij willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nog beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jouw communicatie- en organisatietalent krijgen onze klanten op tijd het product waar ze om gevraagd hebben. 

Jij hebt  

·               Een hbo/wo opleiding op het gebied van techniek of bedrijfskunde;  

·               Minimaal 3 jaar ervaring met het leiden van IT-projecten in grote organisaties; 

·               Ervaring met Agile werken en bij voorkeur met de SaFe methodiek;  

·               Kennis op het gebied van project- en verandermanagement. 

 

Je hebt vaker advies gegeven aan directies. Daarnaast ben je een kei in communiceren en samenwerken met verschillende partijen op verschillende niveaus. De klant en opdrachtgever staan voorop. Daarom zorg jij ervoor dat de klant uiteindelijk tevreden is met het resultaat. Pas dan ben jij zelf ook tevreden.  

Wat bezorgen we jou?

·               Het betreft een functie in schaal 11 met een salaris van maximaal € 5.629, - bruto per maand op basis van 37 uur;  

·               8% vakantiegeld en 25 vrije dagen als je fulltime werkt; 

·               Pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;  

·               Een werkweek van 37 uur; 

·               Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; 

·               Op termijn een vaste aanstelling; 

·               Een fantastische werkplek in Den Haag, die goed bereikbaar is met OV.  

·               Thuiswerken mag natuurlijk ook.  

 

Een baan waarin je aan de slag gaat bij de afdeling IT Pakketten & Logistiek, waar je ongeveer 150 enthousiaste collega’s krijgt. Elke dag werken we met elkaar aan oplossingen voor alle afdelingen die zich bezighouden met pakketten en logistiek. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de resultaten van een aantal projecten bij IT en zorgt samen met diverse teams dat die met succes worden afgerond.  

 

 

Solliciteren? 

We ontvangen graag je motivatiebrief en CV. Heb je vragen over de inhoud van de of over het proces? Mail/app gerust met de Corporate Tech Recruiter Aziz Dinmohamed.

 

aziz.dinmohamed@postnl.nl

+31613 933 923

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent 

 

Een pre employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat je bij je indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen.  

 

Wij doen de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten voor deze functie door bureaus. 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. Het eerste gesprek zal meestal online via video zijn.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!