Vacature Auditor FA

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Finance
 • Professional
 • Geplaatst op 27-12-2022
Zorgen voor de planning en uitvoering van IT, operational en financial audits op complexe processen, producten of organisatieonderdelen van PostNL breed. Daar is sterk probleem analyserend vermogen, gedegen projectmanagement vaardigheden én een professioneel kritisch houding voor nodig.

Heb je vragen over deze vacature? Bel me gerust, of stuur me een bericht via e-mail of WhatsApp.

Joy van Manen

Joy van Manen

joy.van.manen@postnl.nl

Wat ga je doen?

Als Interne Auditor functioneer je als onafhankelijke, professionele partner voor het management van PostNL. Je bereidt audits voor, voert ze tijdig uit en documenteert je bevindingen. Je analyseert audit bevindingen in lijn met audit procedures en interne en externe richtlijnen, om beheersingskwesties te identificeren. Je schrijft rapporten met concrete bevindingen en toepasbare aanbevelingen met toegevoegde waarde voor de organisatie. Je verzorgt verbetervoorstellen en advies m.b.t. het audit object en bespreekt deze met het betreffende management. 

 

Als Auditor werk je eveneens mee aan het uitvoeren van audits in samenwerking met de externe accountant. Jaarlijks controleer je de jaarrekening van PostNL met de externe accountant en zo blijf je actueel op gebied van jaarrekeningcontrole en externe verslaggeving, waardoor je je studie en praktijkstage vanuit je RA studie binnen PostNL kan voortzetten. 
Daarnaast werk je mee in diverse projectteams ter ondersteuning van de ontwikkeling en implementatie van systemen of audit gerelateerde tools.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Jouw aanbevelingen voor verbetering van de effectiviteit en efficiëntie van governance, processen, systemen en beheersing zorgen voor een optimale bedrijfsvoering waardoor PostNL zijn doelstellingen kan behalen. 

 • een afgeronde hbo/wo opleiding in een relevante studierichting (accounting);
 • een Post Master accountancy (RA) opleiding afgerond of in opleiding; 
 • 2-3 jaar relevante financial auditing ervaring, bij voorkeur opgedaan bij de Big 4.

 

Je bent professioneel kritisch en sterk probleem analyserend, zodat je een objectief en onafhankelijk oordeel kan geven over de bedrijfsvoering. Met jouw integere instelling en organisatiesensitiviteit weet je je bevindingen overtuigend over te brengen aan het senior management van PostNL. Je bent een echte teamspeler en weet goed te verbinden met zowel je directe collega's als de business. 

Wat bezorgen we jou?

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving;
 • Een salaris tussen minimaal €4.073,- en maximaal €6.713,- in salarisschaal 11 tot 12, afhankelijk van werkervaring, opleiding en fase afronding RA opleiding;
 • Ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling door interne opleidingen en trainingen; 
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen; 
 • Een collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten, een laptop en een smartphone;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen op bijvoorbeeld fietsen, elektronica, kleding, sporten, dagjes uit en vakanties;
 • Bij PostNL werken we hybride: dit houdt in dat we werken vanuit huis combineren met werken vanaf kantoor.

 

Samen met een divers en toegewijd team treed je op als onafhankelijke en professionele partner voor het management van PostNL. Je bent in deze rol in de volle breedte betrokken op zowel organisatie als onderwerp niveau en krijgt de kans jezelf te ontwikkelen naar senior auditor en/of op termijn richting een functie in control of finance. Door effectieve, pragmatische en creatieve oplossingen aan te dragen kan je echt het verschil maken! Sjoerd Boumans, Audit Manager wil je verder nog vertellen dat er “veel ruimte voor eigen inbreng is in een open cultuur met veel diversiteit, waarin ieders mening telt en wordt gerespecteerd. We opereren als één team met gezellige momenten afgewisseld met hard werken.

 

Solliciteren? 

Heb je vragen over de inhoud van de vacature of over het proces? Mail/app gerust met de Corporate Recruiter Joy van Manen.  

   

joy.van.manen@postnl.nl

+316 51 66 13 41

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. 
  
Een HIGH pre employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze screening houdt in dat we je referenties nagaan en mogelijkerwijs een maatwerk onderzoek doen. Ook verwachten wij dat je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. Het eerste gesprek zal meestal online via video zijn.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!