Vacature Business Owner Data Processing

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Data & Analytics
 • Professional
 • Geplaatst op 26-10-2021
Zorgen voor de ontwikkeling en groei van onze videocodeer-, documentverwerking- en digitale postkameroplossingen. Daarmee help je de interne en externe klanten van PostNL Data Solutions en maak je ze blij. Dat vraagt om inspirerend en motiverend leiderschap, een heldere visie en verbindend vermogen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Alyssa Bhoendie

Alyssa Bhoendie

Wat ga je doen?

Je bent commercieel verantwoordelijk voor de Data Processing diensten van PostNL Data Solutions. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de geformuleerde omzetdoelen gericht op zowel behoud als uitbreiding van de share of wallet. Je gaat hierbij zelf op zoek naar kansen en klanten, analyseert het marktsegment en de potentiële klanten om de omzet te vergroten. Je onderhoudt het interne en externe klantennetwerk op strategisch en tactisch niveau en bouwt dit verder uit. Je bent medeverantwoordelijk voor de strategie en het beleid van de afdeling Data Processing en bewaakt de rentabiliteit van de afdeling. Je initieert projecten ter verbetering van bedrijfsprocessen van PostNL waar Data Processing in kan faciliteren. Je geeft direct leiding aan een business development manager en accountmanager. Je bent een belangrijke schakel tussen Sales en Operations en weet complexe procesinhoud te vertalen naar klantwensen en -eisen.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Jij zorgt voor succesvolle videcodeer-, documentverwerking en digitale postkameroplossingen voor al onze interne – en externe klanten.

Je hebt:

· HBO/WO werk – en denkniveau met kennis van logistiek, IT en bedrijfskunde;

· Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol

· Affiniteit met data, logistieke – en documentverwerkingsprocessen

· Kennis van de markt c.q. het vermogen zich deze kennis in korte tijd eigen te maken

· Ervaring in commercieel projectmanagement bij maatwerkopdrachten en/ of ervaring in het managen van projecten en teams

· Uitstekende onderhandelingsvaardigheden in complexe sales trajecten

· Financieel inzicht en goede kennis van Excel

· Goede beheersing van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift

 

Je bent een people manager en een teamplayer, je hebt het vermogen om mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Hiernaast heb je een sterk leervermogen en stel jij jezelf leergierig op. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en je bent in staat om hierbij klantgerichte oplossingen te ontwikkelen.

Wat bezorgen we jou?

· een salaris tussen € 4.460 en € 6.485 bruto per maand (schaal 12) op basis van een fulltime contract van 37 uur, afhankelijk van ervaring; · 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;

· collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;

· goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;

· een auto van de zaak en 10% prestatieafhankelijke bonus;

· een thuiswerkvergoeding, laptop, smartphone;

· nieuw gerenoveerd hoofdkantoor in Den Haag op loopafstand van Hollands Spoor;

· uitstekende faciliteiten om je werkzaamheden ook deels vanuit huis te doen.

· korting op o.a. fietsen, elektronica, kleding, sporten, dagjes uit en vakanties;

· een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Lees hier meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Lees hier meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

 

Je krijgt in deze functie de kans om de Data Processing dienstverlening binnen PostNL verder te ontwikkelen. Met jouw kennis en ervaring kun je onze interne en externe klanten goed helpen bij de juiste oplossingen.

 

Interesse?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Alyssa Bhoendie, Corporate Recruiter, via 06- 15 30 30 51 of via alyssa.bhoendie1@postnl.nl 


PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.


Een pre employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit houdt in dat we bij indiensttreding verwachten dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. 


Wij doen voor deze vacature de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten via een bureau.

 

 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!