Vacature Campagne Marketeer Zakelijk

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Marketing
 • Professional
 • Geplaatst op 21-12-2021
Zorgen voor het organiseren van campagnes van A tot Z en het inrichten van leadnurture-flows. Daarmee draag je bij aan awareness én sales resultaat van data-oplossingen. Als Marketeer Zakelijk ben jij de regisseur die deze producten stevig in de markt zet. Dit vraagt om gevoel voor stakeholdermanagement, een resultaatgerichte houding en projectleider skills.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Inge Weijers

Wat ga je doen?

Jouw markt bestaat uit alle webshops die PostNL in de Benelux bedient. Onze missie is om klant te helpen succesvoller te zijn in hun e-commerce business, door de kracht van onze data te benutten. Als Campagnemarketeer volg je actief de trends en ontwikkelingen in de markt en weet je wat er speelt bij je salescollega’s. Vervolgens bedenk je impactvolle marketingacties waarmee je groei in bekendheid en sales realiseert: jouw belangrijkste marketingdoelstellingen.

 

In de rol van campagnemanager ben je verantwoordelijk voor het volledige campagneproces. Dit doe je niet alleen, maar met een team van specialisten. Binnen dit team focus jij op de grote lijnen: briefing, planning en budget, salesopvolging, resultaten en evaluatie. Samenwerking staat hierin centraal. Samenwerking met sales is van groot belang. Daarnaast werk je intensief samen met collega’s van communicatie en online marketeers, die de creatieve bureaus aansturen en online middelenmix inrichten. Ook loop je campagnes geregeld in gezamenlijkheid aan met B2B-marketeers van andere afdelingen. Tijdens dit proces schakel je met uiteenlopende stakeholders en weet ieders verwachtingen goed te managen, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je sluit een campagne pas af wanneer alle leads zijn opgevolgd en de evaluatie is gepresenteerd.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig! Door jouw handen-uit-de-mouwen mentaliteit, resultaatfocus en gevoel voor je omgeving, ben jij in staat om het succes van PostNL’s e-commeceklanten te laten groeien.

· Een afgeronde HBO of WO opleiding in marketing of communicatie;

· Minimaal 3 jaar werkervaring als B2B-campagnemanager, bij voorkeur in een corporate omgeving;

· Projectleider-skills en gevoel voor stakeholdermanagement;

· Ervaring in het werken met salesforce is een pre.

Je ziet altijd mogelijkheden om te verbeteren, staat open voor initiatieven en hebt lef om zaken anders aan te pakken en daarmee te verrassen.

Wat bezorgen we jou?

· Een informele en gezellige werkomgeving;

· Een salaris van minimaal €3509,- tot maximaal €4836,- bruto per maand (schaal 10) bij 37 uur;

· 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;

· Collectieve zorgverzekering een goede pensioenregeling via ons eigen PostNL pensioenfonds;

· Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

· Een tegemoetkoming in je reiskosten, laptop, smartphone;

· Hybride werken vanuit huis en het nieuw hoofdkantoor in Den Haag met uitstekende OV bereikbaarheid;

· Kansen om te leren en experimenteren met nieuwigheden in het marketing vak

· Een inspirerende en professionele werkomgeving met veel energie.

 

Binnen het marketingteam van PostNL Data Solutions werk je direct samen met de marketing manager, en content marketeer. Hard werken en hard lachen is het motto. De samenwerking is gericht op vertrouwen in elkaar en ruimte voor eigen inzicht. Je kunt je vanuit deze brede rol verder ontwikkelen binnen je vakgebied en als je wilt, ook verder specialiseren.

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.

 

Solliciteren?

Wij zien uit naar je reactie op de vacature. Wij ontvangen graag naast je cv een motivatie voor de functie en onze organisatie. Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Jan-Bart Bij de Vaate, marketing manager. Je kunt mailen naar jan-bart.bij.de.vaate@postnl.nl of bellen/appen naar telefoonnummer 06-10003994.

 

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat je bij je indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen.

 

Wij doen de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten voor deze functie door bureaus.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!