Menu

Coördinator Netwerkregie: Spotta

 • Logistiek
 • Utrecht
 • Tijdelijke baan
 • Professional

Heb jij kennis van logistieke processen en weet jij op een overtuigende wijze oplossingen te communiceren zodat onze verschillende partijen met uiteenlopende belangen tevreden zijn? Ben jij diegene die binnen de dynamische omgeving van Spotta kansen en verbeteringen signaleert en proactief handelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitdagingen

De afdeling Netwerkregie speelt een steeds grotere rol in de begeleiding en sturing van de primaire processen vanaf klantwens tot en met bezorging. Jij helpt om deze verbindende en meedenkende rol vorm te geven, waarbij de verschillende belangen continu tegen elkaar afgewogen moeten worden. Je fungeert als belangrijke schakel tussen medewerkers expeditie, vervoerders en depothouders.

 

Gezien deze functie in de eerste instantie voor 9 maanden betreft is deze uitermate geschikt voor onlangs afgestudeerde HBO studenten of studenten met een tussenjaar.

Je verantwoordelijkheden

Als Coördinator Netwerkregie organiseer jij het groot vervoer om wekelijks alle samengestelde folders van de productielocaties naar de depots te vervoeren. Dit probeer je op een zo efficiënt en gestructureerd mogelijke manier in te richten.

 

Je zorgt hierbij voor een continue monitoring van de voortgang op basis van een heldere en feitelijke rapportage en signaleert afwijkingen. Je bedenkt en implementeert oplossingen en procesverbeteringen om binnen de geldende tijdskaders zonder vertraging en tegen zo laag mogelijke impact (commercieel en operationeel) het ketenproces uitgevoerd te krijgen. Je werkt intensief samen met een directe collega en rapporteert aan de Manager Netwerkregie.

Wat breng jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting bedrijfskunde/logistiek/supply chain management.
 • Kennis van logistieke processen, ketenafhankelijkheden en data-analyse met een gezonde dosis nieuwsgierigheid om problemen te signaleren, analyseren en oplossingen aan te dragen.
 • Kennis van of ervaring in logistieke netwerken, werkprocessen en systemen is een pré.
 • Sterke communicatieve vaardigheden voor het formuleren van heldere en feitelijke incidentrapportages.
 • Sociale en verbindende vaardigheden voor het creëren van draagvlak bij alle betrokken partijen bij incidentoplossingen en voor het besturen en naleving van procesverbeteringen.
 • De belangrijkste competenties waarover jij beschikt zijn pro-activiteit, stressbestendigheid, verbinden en oplossen.

Wat bieden wij jou?

 • Een verantwoordelijke, tijdelijke functie (voor 9 maanden) in een dynamisch, klantgericht bedrijf met een informele sfeer voor 40 uur per week.
 • Salaris gebaseerd op schaal 9 Spotta van minimaal € 2425,29 tot maximaal € 3291,20, bruto per maand op basis van een fulltime contract. Zaterdag waakdiensten vanuit huis (eens per drie weken) horen bij deze functie.
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, winstdelingsregeling, 13e maand en een goede pensioenregeling.
 • Je plaats van tewerkstelling is Utrecht.
 • Ruimte voor doorgroei binnen de organisatie en persoonlijke ontwikkeling door opleiding en training.
 • Aantrekkelijke kortingen op reizen, culturele evenementen en elektronica.

 

 

Wie is Spotta?

Spotta is hét voordeelplatform van Nederland. We helpen wekelijks miljoenen consumenten met het makkelijk vinden van voordeel en helpen onze klanten bij het effectief bereiken en activeren hiervan. Dit doen we met ons wekelijkse folderpakket, de website Spotta.nl en de Spotta app. Spotta is marktleider en een volle dochteronderneming van PostNL. We hebben ruim 370 vaste medewerkers in dienst en bieden werk aan meer dan 23.000 bezorgers

 

Interesse?

We ontvangen je CV en motivatie vóór 20 augustus 2018. Heb je vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze recruiter Georgina Broeken via georgina.broeken@postnl.nl

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0620439986 stuur een mail

Georgina Broeken - Wilson