Menu

Depotmanager Extra@Home

 • Logistiek
 • Amersfoort
 • Reguliere baan
 • Professional

Ben jij die operationele manager die het behalen van het gezamenlijk resultaat voorop stelt, mensen verbindt en het elke dag beter wil doen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Uitdagingen

PostNL Pakketten & Logistiek is marktleider in Nederland in pakkettendistributie. We bereiken elk adres in Nederland en bezorgen ruim 750.000 pakketten per dag. PostNL Pakketten wil erkend marktleider zijn in pakketdistributie door haar klanten een bovengemiddelde kwaliteit, een laagdrempelige collectie en een betrouwbare fijnmazige voordeur belevering aan te bieden. De divisie Logistic Solutions van PostNL Pakketten bevat een aantal groeiende, ambitieuze business units (o.a. PostNL Extra@Home, Mikropakket, Valid Express) die voor new business moeten zorgen voor PostNL.

PostNL Extra@Home is de 1- en 2-mans bezorgservice van PostNL van grote consumenten goederen in de Benelux. Hierbij houdt de dienstverlening niet op bij de voordeur. Onze Bezorgers kunnen op een afgesproken tijdstip over de drempel beleveren en indien gewenst de aankoop installeren of monteren en de oude goederen mee retour nemen. PostNL Extra@Home collecteert, sorteert en distribueert de goederen, waarbij fulfilment sinds kort ook een optie is voor de verzendende klant.

Doelstelling van PostNL Extra@Home is om een hoge kwaliteit en klanttevredenheid te realiseren conform de daartoe jaarlijks vastgestelde targets. Om dat te bereiken is consequent aandacht nodig voor mensen en processen, met als resultaat het verder verhogen van de klanttevredenheid en de Net Promoter Score (NPS = meetinstrument voor klantloyaliteit) van PostNL Extra@Home.
 

Je verantwoordelijkheden

Als Depotmanager draag je zorg voor de realisatie en borging van een efficiënte organisatie voor het sorteer-, distributie-, warehouse- en logistieke proces binnen PostNL Extra@Home. Hierbij let je op de gestelde kaders voor kwaliteit en kosten. Je meet en monitored periodiek het resultaat van subcontractors en contractingpartijen, bespreek dit met ze en koppelt dit terug van aan de Manager Operations en eventueel het MT PostNL Extra@Home.

Je bent samen met jouw teams verantwoordelijk voor het verder verhogen van de klanttevredenheid en de NPS van PostNL Extra@Home. Hierbij werk je actief aan de vastgestelde uitgangspunten, waarbij het verbeteren van de onderlinge samenwerking met collega’s binnen en buiten PostNL Extra@Home van belang is. Om dit te bereiken stimuleer je de samenwerking in het depot en vertoon je het juiste voorbeeldgedrag.

In deze functie ben je sparringpartner voor de Manager Operations, de (Senior) Procesmanagers en de (Senior) Planners. Samen met jouw teams doe je verbetervoorstellen ten behoeve van de KPI’s. Daarnaast neem je deel aan het MT Operations van PostNL Extra@Home. Je coacht, motiveert en beoordeelt jouw medewerkers (bila`s, werkoverleg, opleidingsplannen, voortgang en beoordelingsgesprekken) en verlaagt en beheerst het ziekteverzuim. Hierbij pas je personeelsinstrumenten toe zoals cao’s, beoordelingsmethodiek, sociale regelgeving.

Wat breng jij mee?

 • HBO+ werk/denk niveau, bij voorkeur in logistieke richting;
 • Ervaring met leiding geven, zowel groep als individueel;
 • Ervaring met aansturen en monitoren van externe partijen;
 • Kennis en ervaring met logistieke processen;
 • Kennis van managementsystemen ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, IiP;
 • Kennis van en ervaring met LEAN management.

Wat bieden wij jou?

PostNL Pakketten & Logistiek biedt interessante functies binnen een groot bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden in een uitdagende maar ook een veeleisende omgeving. Verder kom je te werken met enthousiaste en gemotiveerde collega’s, is er de mogelijkheid om conform ‘Het Nieuwe Werken’ plaats- en tijdonafhankelijk te werken en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleiding en training. De functie van depotmanager is een schaal 11 functie op basis van de CAO voor PostNL, afhankelijk van kennis en ervaring.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0683868755 stuur een mail

Remy Voois

Remy Voois