Menu

Functioneel Applicatie Beheerder Spotta

 • IT
 • Utrecht
 • Reguliere baan
 • Professional

 

Heb jij ervaring met ERP-systemen en online applicaties? En vind je het leuk om gebruikers te helpen met vragen over applicaties? Ben jij er echt voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Uitdagingen

Jij beheert onze informatiesystemen. Daarbij zorg je ervoor dat de kwaliteit van al onze applicaties goed blijft en dat onze klanten ze op een goede manier gebruiken. Hebben gebruikers een vraag of een probleem? Dan help jij ze verder. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers. Het is daarom belangrijk dat je veel technische kennis hebt. En dat je tegelijk heel goed met interne en externe klanten kunt praten over applicaties. Jij bent de persoon die het technische verhaal vertaalt naar de taal van de gebruiker en andersom.

Je komt te werken op de afdeling Informatiemanagement op ons hoofdkantoor in Utrecht. Spotta is marktleider in folderverspreiding: met ons folderpakket bereiken wij iedere week 6 miljoen huishoudens. Daarnaast helpen we consumenten om aanbiedingen te vinden met onze app en website. We doen dat met ruim 400 vaste medewerkers, 23.000 bezorgers en 200 zelfstandige vervoerders. In onze organisatie werken talenten in de meest uiteenlopende functies. We investeren veel in onze medewerkers en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. We zijn een dochteronderneming van PostNL.

De afdeling Informatiemanagement adviseert en ondersteunt de directie en het management op het gebied van ICT. De afdeling is verantwoordelijk voor alle processen op het gebied van informatievoorziening en voor het hele ICT-beleid. We werken met Agile (Scrum) en DevOps.

 

Je verantwoordelijkheden

Jij lost alle problemen op die gebruikers hebben met applicaties: zowel eenvoudige als ingewikkelde problemen. Kun je een probleem zelf niet oplossen? Dan verwijs je de gebruiker door naar de juiste persoon. Je analyseert alle vragen over applicaties en maakt hier een duidelijk verslag van voor het management en de klanten. Je controleert regelmatig of applicaties goed werken en je neemt ook nieuwe (sub)applicaties in beheer. Tot slot: zie jij mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren? Dan neem jij zelf initiatief en stel je verbeteringen voor.

Wat breng jij mee?

Jij lost problemen met applicaties handig op. Je verdiept je namelijk niet alleen in de vraag van de klant. Je weet ook heel goed wat wel en niet kan. Je bent analytisch sterk: je ziet details, verbanden en je houdt goed overzicht over het geheel. Je hebt een opleiding informatica gedaan op hbo-niveau. Je hebt minimaal 1 jaar een opleiding gedaan op het gebied van functioneel applicatiebeheer, SQL en relationele databases. Je kent Windows OS en je kunt het liefst ook werken met Linux. Het is fijn als je ook bekend bent met ITIL, ASL en BiSL. Verder kun je goed werken met CMS, statistische webtools (zoals Google Analytics) en met CRM (het liefst met SalesForce). Je communiceert goed in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent bereid om in het weekend en ’s avonds te werken als dat nodig is. Verder ben je sociaal en een echte doener.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende, verantwoordelijke fulltime functie met veel vrijheid. Spotta is een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
 • Een contract van 40 uur per week;
 • Een salaris in schaal 10, van minimaal € 2.605 tot maximaal € 3.855;
 • 30 vrije dagen per jaar;
 • Een smartphone;
 • Veel kansen om opleidingen te volgen, te leren en persoonlijk te groeien;
 • Een 13e maand;
 • Een winstuitkering;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Aantrekkelijke kortingen op reizen, culturele evenementen en elektronica.

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0630213684 stuur een mail

Djali Poppen

Djali Poppen