Menu

Vacature Functioneel Beheerder

 • Amersfoort
 • HBO/WO
 • Logistiek
 • Professional
Zorgen dat onze 1000+ Extra@Home chauffeurs elke dag kunnen doen wat wij beloven. En zorgen voor slimmere en betere oplossingen voor morgen. Dat vraagt klantgerichtheid, liefde voor logistiek en inzicht in IT om de juiste oplossing te bedenken plus een analytische en innovatieve geest om te willen verbeteren.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Georgina Broeken

Georgina Broeken - Wilson

Wat ga je doen?

Extra@Home is een groeiende en dynamische omgeving waarin bijna 24/7 gewerkt wordt aan het op tijd en goed leveren van witgoed, tuinsets en andere grotere pakketten. Als Functioneel Beheerder ben jij functioneel verantwoordelijk voor een aantal applicaties die door de hele keten heen gebruikt worden door collega’s (denk aan een loods, de klantenservice en ook de chauffeurs) en door externe klanten.

 

Jij kunt rust en overzicht bewaren over de vragen en verzoeken die je krijgt met betrekking tot de applicatie. Daarnaast kom jij met pragmatische oplossingen en inspirerende nieuwe ideeën die het werken aan en met de applicaties makkelijker maken. Ons gezamenlijke doel: onze tools nog innovatiever maken. Hiernaast krijg je ook de ruimte op zelf projecten op te pakken. Als goede FBér denk je breder dan alleen jouw eigen gebied. Jij bent de spil van de organisatie op IT gebied. Je weet waar collega’s terecht kunnen met hun IT gerelateerde vraagstukken en bedenkt zelf oplossingen als deze binnen jouw vakgebied passen. Dat zorg je samen voor met drie andere FBérs Daarnaast zal je regelmatig gevraagd worden om rapportages op te leveren vanuit een van de applicaties waar je functioneel verantwoordelijk voor bent. Omdat het proces 24/7 doorgaat zul je, net als je collega’s een keer in de 4 weken een week waakdienst draaien voor calamiteiten (remote/vanuit huis op te lossen).

Onze ambitie

Wij willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben wij jou voor nodig. Jij maakt e-Commerce leuker, makkelijker en inzichtelijker voor leveranciers en consumenten. De ‘extra’ van Extra@Home is dat we ook bij de consumenten over de vloer komen en we daar onze extra waarde kunnen laten zien. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de consument de juiste en volledige communicatie krijgt en mede door jou weten onze chauffeurs precies wat ze wanneer moeten doen.

· HBO werk/denkniveau;

· Relevante kennis en werkervaring van en met logistieke processen;

· Goed ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden in woord en geschrift;

· Aantoonbare interesse in IT;

· Analytisch sterk zijn, structureel en secuur kunnen werken en begrip kunnen tonen voor de situatie van een ander;

· Durf en drive om te willen innoveren.

 

Door jouw enthousiaste houding en expertise weet jij het team naar een hoger level te tillen. Met je klantgerichtheid en sterke communicatie skills zorg je voor verbinding en resultaat. Jouw ambitie zorgt dat wij vooruitstrevend blijven en verbeteringen geïmplementeerd worden. Je draagt zichtbaar bij aan het succes van onze organisatie.

Wat bezorgen we jou?

· Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng in het hart van onze dienstverlening voor 40 uur per week;

· Salaris in schaal H van de BGV CAO minimaal € 2.602,- tot maximaal € 3,788,- bruto per maand op basis van een fulltime contract van 40 uur;

· 8% vakantiegeld, minimaal 24 vrije dagen als je fulltime werkt;

· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling;

· Veel ruimte voor doorgroei binnen de organisatie en persoonlijke ontwikkeling door opleiding, projecten en training;

· Flexibel werken.

 

Een mooie combinatie van gewoon aanpakken en tegelijkertijd vooruitstrevend zijn. Je komt te werken in een dynamische omgeving in een divers, hecht en vooral betrokken team professionals met veel ruimte voor doorgroei en verdieping/verbreden van je expertise.

 

Solliciteren

We ontvangen je CV en motivatie graag vóór 30 september 2019. Voor vragen bel of whatsapp gerust met de Recruiter Georgina Broeken: 06-20439986.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!