Menu

Vacature IT Auditor

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • IT
 • Professional
 • Geplaatst op 16-10-2020
Zorgdragen voor de planning en uitvoering van IT audits op complexe processen, producten of organisatieonderdelen van PostNL. Daar is sterk probleem analyserend vermogen, gedegen projectmanagement vaardigheden én een professioneel kritisch houding voor nodig.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Asmara Visser

Asmara Vissers

Wat ga je doen?

Als IT Auditor functioneer je als onafhankelijke, professionele partner voor het management van PostNL. Je bereidt IT audits voor, voert deze tijdig uit en documenteert je bevindingen. Je analyseert IT audit bevindingen in lijn met audit procedures en interne en externe richtlijnen om beheersingskwesties te identificeren. Vervolgens schrijf je een rapport met daarin concrete bevindingen en toepasbare aanbevelingen met toegevoegde waarde voor de organisatie. Daarnaast verzorg je verbetervoorstellen en advies met betrekking tot het audit object en bespreekt deze met het management om op het IT domein zekerheid te verschaffen voor de Board en RvC. Je werkt mee in diverse projectteams ter ondersteuning van de ontwikkeling en implementatie van systemen en/of audit gerelateerde tools.
Door het toepassen van data-driven oplossingen voor effectievere en efficiëntere beheersing op gebied van IT domeinen, operatie en finance binnen PostNL heb je een cruciale rol binnen een bedrijf dat zich juist nu in een ingrijpende transitie bevindt. Een transformatie naar een data-driven logistieke dienstverlener, waarbij innovatie ervoor gaat zorgen dat we voorop lopen in de dynamische e-commerce wereld

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Jouw aanbevelingen voor verbetering van de effectiviteit en efficiëntie van governance, processen, systemen en beheersing binnen het IT domein zorgen voor een optimale bedrijfsvoering, waardoor PostNL zijn doelstellingen kan behalen. 

Je hebt:
•    2-3 jaar relevante IT audit ervaring, bij voorkeur opgedaan bij de Big4;
•    een Register EDP auditor (RE) opleiding afgerond of bent in opleiding; 
•    goede communicatieve en sociale vaardigheden;
•    kennis van IT governance, nieuwe ontwikkelingen en technologieën (Cloud, Agile);
•    ervaring met SAP applicaties en data-driven oplossingen is een pré.

Je bent professioneel kritisch en sterk in het analyseren van problemen, zodat je een objectief en onafhankelijk oordeel kan geven over de bedrijfsvoering. Met jouw integere instelling en organisatiesensitiviteit weet je je bevindingen overtuigend over te brengen aan het senior management van PostNL. Je bent een echte teamspeler en weet goed te verbinden met zowel je directe collega's als de business.

Wat bezorgen we jou?

•    Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving;
•    Een salaris tot maximaal €4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime contract van 37 uur;
•    Ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling door interne opleidingen en trainingen; 
•    8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen; 
•    Een collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
•    Een tegemoetkoming in je reiskosten, een laptop en een smartphone;
•    Aantrekkelijke personeelskortingen op bijvoorbeeld fietsen, elektronica, kleding, sporten, dagjes uit en vakanties;
•    Uiteraard een veilige en fijne kantoorruimte in Den Haag én flexibiliteit om (deels) thuis te werken.

Samen met een divers en toegewijd team van 8 directe collega’s treed je op als onafhankelijke en professionele partner voor het management van PostNL. Je bent in deze rol in de volle breedte betrokken op zowel organisatie als onderwerp niveau en krijgt de kans jezelf te ontwikkelen naar senior auditor. Door effectieve, pragmatische en creatieve oplossingen aan te dragen voor versterking van de interne beheersing op IT domein kan je echt het verschil maken! Sjoerd Boumans, Audit Manager wil je verder nog vertellen dat er “veel ruimte voor eigen inbreng is in een open cultuur met veel diversiteit, waarin ieders mening telt en wordt gerespecteerd. We opereren als één team met gezellige momenten afgewisseld met zeer hard werken (in busy season: juni/juli, okt/nov, jan/feb)!”

Interesse?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met de recruiter, Asmara Vissers, of met Sjoerd Boumans, Audit Manager, via 06-23369421 of sjoerd.boumans@postnl.nl

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. 
  
Een HIGH pre employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze screening houdt in dat we je referenties nagaan en mogelijkerwijs een maatwerk onderzoek doen. Ook verwachten wij dat je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. 
 
Wij doen voor deze vacature de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten via een bureau. 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!