Vacature Ketenoperator

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Logistiek
 • Professional
 • Geplaatst op 13-7-2021
Zorgen dat de logistieke keten optimaal verloopt. Dit doe je door goede afstemming met collega's in het hele land tijdens processen en het anticiperen op risico's.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Pim van der Velde

Wat ga je doen?

De afdeling Ketenregie is onderdeel van Operations Benelux van PostNL Pakketten en bestaat uit 3 afdelingen: Ketenmanagement, Demand en de Control Room. Ketenregie voert de centrale regie over alle primaire operationele processen in de keten van PostNL Pakketten, met als doelstelling een zo hoog mogelijke kwaliteit en flexibiliteit tegen de laagst mogelijke kosten te realiseren.
De Control Room zorgt voor het analyseren, monitoren en bijsturen van deze operationele keten. De Control Room neemt tactische informatie en verwerkingsstrategieën in ontvangst en maakt de vertaling naar operationeel haalbare plannen voor de gehele keten: van collectie, sortering tot en met distributie. Hierbij gaat het om de verdeling van te verwerken pakketten over het land, het inplannen en aanpassen van transportstructuren en het halen en delen van informatie binnen alle ketenpartners.

 

Voor de Control Room zijn wij op zoek naar een Control Room medewerker. Je bent verantwoordelijk voor een vroegtijdige vaststelling van (mogelijke) verstoringen of afwijkingen in het logistieke proces. Je voorkomt storingen en mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan analyseer je deze en los je dat zo snel mogelijk op. Snelheid en volledigheid zijn in dit soort situaties cruciaal. Je communiceert veel met de Keten Regisseur, de verschillende depots, transport, commercie en andere Control Rooms. Daarnaast houdt je overzicht over alle acties die vanuit de Control Room worden belegd en zorg je voor opvolging en (administratieve) afhandeling hiervan.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nog beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Met jouw kennis help jij de interne klant met de beste oplossing voor een optimaal proces.
Deze functie vraagt flexibiliteit en stressbestendigheid door veel korte deadlines en regelmatig veranderende omstandigheden (24/7). Je bent sterk in je communicatie om deadlines op een overtuigende manier te bespreken met de business.
 

Je hebt:
•    een MBO-4 werk- en denkniveau;
•    minstens 1-3 jaar vergelijkbare werkervaring;
•    Bereid tot werken in wisseldiensten en op onregelmatige tijden (24-uurs cyclus) inclusief weekenddiensten;
•    In bezit van eigen vervoer i.v.m. werken in wisseldiensten.


Als Medewerker Control Room ben je dagelijks bezig met analyseren, monitoren en bijsturen van het operationele proces van pakketten gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.  

Wat bezorgen we jou?


•    Het betreft een schaal 7 functie op basis van de CAO voor PostNL Pakketten, een salaris van minimaal € 2.392,= en maximaal € 3.565,= bruto per maand op basis van 39,25 uur; toeslag voor het werken in een onregelmatig rooster; 
•    8% vakantiegeld en 25 vrije dagen als je fulltime werkt;
•    tegemoetkoming in de reiskosten;
•    pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
•    veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Met jouw positieve en enthousiaste instelling zorg je voor een goede werksfeer, of het nu half vijf ’s morgens is of elf uur ’s avonds. Je bent de spin in het web van het operationele proces van PostNL Pakketten. Een mooie combinatie van coördinerend en inhoudelijk werk, midden in de dynamiek van een veeleisende commerciële omgeving.
PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.
 
Geïnteresseerd? Solliciteer dan via onderstaande button!
Wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jörgen Roozendaal via 06 -120 362 66.
Wanneer je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Pim van der Velde, Corporate Recruiter, met een Whatsapp bericht via 06 – 49637040. 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!