Menu

Vacature Locatie Adviseur Retail

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Logistiek
 • Professional
Zorgen voor het meest optimale en duurzame locatienetwerk voor PostNL in de Benelux. Daarvoor moet je analytisch, ondernemend en oplossingsgericht zijn, waarbij de klantbehoeften als nabijheid en bedrijfsdoelstellingen als kostenbesparing niet uit het oog verloren gaan.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Yadira van der Ende

Yadira van der Ende

Wat ga je doen?

Als Locatie Adviseur Retail ben je medeverantwoordelijk voor de keuze van de locaties voor het totale PostNL Retailnetwerk van Brievenbus tot Business Point en alle eventueel nieuw te ontwikkelen formules. Je ben ook verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van de Locatievoorspeller en deze als hulpmiddel gebruiken bij het adviseren van de juiste formules nabij onze klanten. PostNL behoort met haar locatienetwerk tot de meest prominente gezichten/merken in het Nederlandse winkellandschap. De afdeling Retail is verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhouden van het Retailnetwerk van PostNL. Vanuit Retail adviseer je over invulling van het PostNL locatienetwerk in de Benelux op basis van data (concurrent analyse). Je volgt de ontwikkelingen op gebied van economie, geografie, demografie, postmarkt en vertaalt deze naar het locatiebeleid. Waarbij we tevens voor ons kernnetwerk aan de wetgeving moeten voldoen.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Met jouw vermogen om te analyseren, verbanden te leggen en te verbinden speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van het PostNL Retailnetwerk om te komen tot een stabiel en toekomstbestendig netwerk. Dit doe je door data gedreven advies te geven zodat collega’s de juiste beslissingen kunnen maken.

afgeronde studie geografie, planologie of ruimtelijke economie op WO of HBO-niveau.
minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring.
kennis van systemen zoals MapInfo/MapBasic (GIS), SQL, databases, Python, Json.
affiniteit met IT Systemen en data analytics. 


Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die goed kan relativeren en van een beetje tegengas niet uit het veld wordt geslagen. Iemand die analyses (data modellen interpreteren) kan omzetten in strategische rapportages/presentaties. Je werkt nauw samen met je collega Locatieadviseur en het Retail Data Competence Center team, maar bent in staat om te schakelen met diverse partijen binnen PostNL. Je blijf vragen waarom en kan goed structuur aanbrengen in werk processen.

Wat bezorgen we jou?

een salaris tussen €3.300 en €4.600 bruto per maand (schaal 10) bij 37 uur.
goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
geweldige kantoorlocatie in Den Haag met uitstekende OV bereikbaarheid.
zelfstandigheid en vrijheid om je functie uit te voeren.
prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s.


Interesse?

We nodigen je uit om te solliciteren met je CV en overtuigende motivatie. Je kunt reageren tot 30 oktober 2019 om 9uur. Na je sollicitatie nemen we z.s.m. contact met jou op. Een VOG en een pre-employment screening zijn onderdeel van de selectieprocedure.

 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in Den Haag op maandag 4 november 2019.

 

Vragen? Stuur een bericht via Whatsapp 06 82 48 99 35.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!