Menu

Medewerker Planbalie - Depot Hengelo

  • Logistiek
  • Hengelo Ov
  • Reguliere baan
  • Professional

Uitdagingen

PostNL Pakketten is een Business Unit van PostNL en is marktleider in Nederland in pakkettendistributie. We bereiken elk adres in Nederland en bezorgen ca. 500.000 pakketten en aangetekende zendingen per dag. De Business Unit Pakketten wil als erkend marktleider haar klanten optimaal van dienst zijn bij het verzenden en ontvangen van goederen. Wij creëren waarde voor onze klanten door hen betrouwbare, transparante en efficiënte oplossingen te bieden die aansluiten op de behoeften van zowel de verzender als de ontvanger. Hierbij beogen wij de business van de klant, zowel nationaal als internationaal verder te stimuleren.

Je verantwoordelijkheden

Als Medewerker Planbalie ben je verantwoordelijk voor de administratie van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de distributievoorschriften met behulp van de beschikbare IT-systemen (o.a. Medea) en het borgen van de overdracht van en naar de verschillende ketenpartners (chauffeurs, subcontractors, transport, afhaalkantoren etc.). Je hebt een controlerende en signalerende functie en je bent een zeer belangrijke schakel in de totstandkoming van de kwaliteitsresultaten.
De werktijden liggen voornamelijk tussen 05:30 uur en 23:30 uur.

Wat breng jij mee?

- MBO werk- en denkniveau;

- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

- Zelfstandig, flexibel en stressbestendig;

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- Nauwkeurigheid en discipline;

- Hands-on mentaliteit;

- Goede beheersing van MS Office applicaties;

- Kennis van het distributieproces is een pré;

- In staat zijn om fysiek zware werkzaamheden te verrichten;

- Bereid zijn om in roulatie op onregelmatige tijden (incl. nachtdiensten) en ook op zaterdag te werken.

 

Wat bieden wij jou?

PostNL Pakketten biedt een interessante functie binnen een groot bedrijf met doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de gedifferentieerde CAO PostNL. Deze functie staat open voor 40 uur per week en is eventueel ook mogelijk door 2 parttimers in te vullen bijvoorbeeld: 2x 20 uur per week. De functie is gewaardeerd op schaal 4, op basis van de CAO voor PostNL (bruto maandsalaris gebaseerd op fulltime dienstverband minimaal €1815 - maximaal €2618)

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0682499564 stuur een mail

Julia Raharing