Menu

Meewerkstage Graduate Recruitment

  • HR
  • Den Haag
  • Stage
  • Stage

Houd jij van aanpakken, ben je enthousiast en gedreven en wil je ervaring opdoen op de recruitment afdeling van een van de grootste werkgevers van Nederland? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Uitdagingen

PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, Italië, België en Luxemburg. We lopen graag voorop. We zijn het modernste postbedrijf van de wereld. Daar zijn we trots op. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van webwinkeliers.

De afdeling Graduate Recruitment van PostNL is verantwoordelijk voor de werving en selectie van stagiairs en talentvolle starters op de arbeidsmarkt, onderdeel van de Recruitment afdeling. Ons team bestaat uit een manager, twee graduate recruiters, een recruitment assistent en een stagiair, de evenementencoördinator.

Je verantwoordelijkheden

Tijdens je stage vervul je de functie van evenementencoördinator zul je volledig meewerken op de recruitment afdeling van PostNL binnen het team Graduate Recruitment. Je houdt je voornamelijk bezig met het organiseren en coördineren van events. Dit zijn events die in samenwerking met studieverenigingen worden georganiseerd. Maar ook events die wij zelf vanuit PostNL organiseren om potentiële starters kennis te laten maken met onze organisatie. Bovendien onderhoud je contacten met studieverenigingen aan universiteiten in heel Nederland. Je stemt de events inhoudelijk af met de recruiters en regelt alle logistieke aspecten.

Daarnaast zit je in het bestuur van de Stagiairs PostNL (STAP), waardoor je de stageperiode van alle stagiairs, ook jouw eigen stage, bij PostNL een extra dimensie geeft. Je organiseert o.a. een maandelijks evenement binnen de organisatie voor de stagiairs van PostNL en je maakt elke maand de STAP nieuwsbrief.

 

Wat breng jij mee?

  • Je bent HBO of WO student of recent afgestudeerd;
  • Je hebt ervaring met het organiseren van activiteiten of evenementen;
  • Je wilt meer te weten komen over het HR / Recruitment werkveld;
  • Je bent beschikbaar vanaf 1 september voor 5 à 6 maanden en minimaal 4 dagen per week;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent flexibel;
  • Je kan goed overzicht houden, werkt secuur en georganiseerd.

Wat bieden wij jou?

PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving. Wij zijn een organisatie die volop en altijd in beweging is. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding aan.
De Stagiairs PostNL (STAP) – voor en door stagairs – geeft je stageperiode een extra dimensie. STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van HR en Young PostNL. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiaires. 

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0682514078 stuur een mail

Megan Braam