Menu

New Business Manager Health

 • Sales
 • Hoofddorp
 • Reguliere baan
 • Professional

Ben jij een echte salesprofessional, die kansen ziet èn pakt? Kan jij onze zakelijke doelgroepen continue weer verrassen en raken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

Uitdagingen

Voor de groei van ons netwerk zijn wij op zoek naar gedreven New Business Manager  met een breed netwerk binnen de farmaceutische logistieke sector. Jouw doel is het realiseren van sales binnen het Health domein. Je bent in staat de klantbehoefte te vertalen in bestaande oplossingen van PostNL. Deze functie vraagt vanzelfsprekend om strategisch denkvermogen, maar ook het kunnen meenemen van klanten en collega’s in deze gedachtegang. Dat vraagt om overtuigingskracht, visie, initiatief en soms ook lef. Heb je dit allemaal in je mars, begin dan je carrière bij PostNL een commerciële ambitieuze en plezierige werkomgeving waarin je écht de ruimte krijgt. De standplaats van deze functie is Hoofdorp en Nieuwegein.

 

 

 

 

 

Je verantwoordelijkheden

Jij bent een New Business Manager met een sterke commerciële persoonlijkheid. Een echte netwerker en sparringpartner. Je bent proactief en denkt mee met de klant. Je werkt als een professional die invulling geeft aan het ontwikkelen van de salesstrategie en de uitvoering hiervan. Jij bent het eerste aanspreekpunt, werkt zelfstandig, ontwikkelt daarnaast new business proposities die aansluiten op onze dienstverlening. Daarnaast werk je tactisch en op operationeel niveau en ben je gewend om met stakeholders op management niveau te communiceren.

 

Over de vertical Health en de afdeling

Na de recente ontwikkelingen binnen het Health domein is er begin 2018 besloten om de Health vertical op te starten. Hier geven we concreet invulling aan onze groei ambities binnen dit domein. Door middel van ondernemerschap, innovatie en een sterke klantfocus weten we succesvol te opereren binnen dit domein. Kennis van de markt en een juiste vertaling naar logistieke modellen maken daarin het verschil. Wij bieden efficiënte en logistieke oplossingen van product tot consument.

 

Over PostNL Pakketten & Logistiek

PostNL Logistic Solutions is de logistieke partner die haar klanten helpt in de transformatie en uitdagingen van hun supply chain met een compleet scala aan logistieke oplossingen. We bieden klanten integrale logistieke oplossingen, die voor een bedrijf nodig zijn om verder te groeien.

 

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve New Business Manager met minimaal 4 tot 8 jaar relevante ervaring in een commerciële rol. Een uitdagende en zelfstandige functie in een veranderde omgeving , waarin eigen verantwoordelijkheid centraal staat. De volgende punten vinden wij graag terug in jouw opleiding en ervaring. Een afgeronde HBO/WO opleiding. Je bent gestructureerd, creatief een teamplayer met uitstekende communicatie die in staat is verder te kijken dan de standaard oplossingen. Je hebt lef, bent creatief, initiatiefrijk met kennis van de zorgmarkt. Daarnaast kan je goed omgaan met deadlines, presteer je onder (tijds-)druk en hebt een nauwkeurige werkwijze.

Wat bieden wij jou?

 • PostNL Pakketten & Logistiek biedt interessante functies binnen een groot bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden in uitdagende maar ook een veeleisende omgeving;
 • Een uitdagende baan voor 39.25 uur per week;
 • Een salaris in schaal 11 op basis van de CAO voor PostNL min € 3.815,- en max € 5.323,- bruto afhankelijk van je werkervaring;
 • Veel zelfstandigheid en vrijheid in de uitvoering van de functie;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
 • Er is ruimte voor doorgroei en stimulering van persoonlijke ontwikkeling d.m.v. een opleiding en of training;
 • Je werkt in Hoofddorp of Nieuwegein. Thuiswerken mag ook, volgens onze afspraken van Het Nieuwe Werken. 

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0682950006 stuur een mail

Sylvia Wettke

Sylvia Wettke