Vacature Open IT sollicitatie

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • IT
 • Professional
 • Geplaatst op 14-7-2021
"Ben je als IT-professional nieuwsgierig naar de mogelijkheden die horen bij de digitalisering van PostNL? Hou je daarnaast net zo van technologie als wij? Ben je benieuwd of wij passende mogelijkheden hebben of zie je op dit moment geen interessante vacatures op onze website staan? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot een open sollicitatie".

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Stefan van Wijngaarden

Wat ga je doen?

PostNL is becoming a postal tech company. Werken als IT-er voor PostNL is impact maken met een maatschappelijk karakter. Dagelijks komen wij bij miljoenen huishoudens in Nederland en daarbuiten. Hierachter zitten data intensieve, mission critical systemen en technologische vooruitgang gebruiken we als concurrerend en onderscheiden vermogen.

Als organisatie hebben we een grote diversiteit aan vacatures beschikbaar. Of je nu gepassioneerd bent over Development, Engineering, Data, Scrum, Architectuur of bijvoorbeeld onderwerpen als Security, Connectivieit, BI, SAP of Salesforce. Wij komen graag met je in contact. 

Met PostNL staan we aan de voorgrond van een grote digitalisering van onze supply chain en interne processen. Dit brengt als IT- professional veel kansen met zich mee. Als organisatie lopen we zoveel mogelijk voorop bij de inzet van nieuwe technieken waarbij we nauw samenwerken met onze partners en softwareleveranciers. Verder werken we als een van de weinige organisaties volledig in de Cloud.

Onze ambitie

Wij zijn de favoriete bezorger van Nederland. Met onze post- en pakketbezorgers die overal komen, met ruim 4.200 PostNL-punten en 11.000 brievenbussen zijn we altijd dichtbij. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 1,1 miljoen pakketten en 8,1 miljoen brieven. Digitale transformatie neemt een centrale plek in bij PostNL. We optimaliseren en ondersteunen onze fysieke netwerken door inzet van slimme digitale oplossingen en introduceren nieuwe proposities die van waarde zijn voor onze klanten. We geloven dat vooroplopen in technologie en de inzet van logistieke intelligentie ons helpt de favoriete bezorger van Nederland te blijven. We doen dit door de inzet van ‘real-time’ besturingssystemen, Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Data Science, CI/CD en zoveel mogelijk Cloud Native. Jouw visie als IT-professional is nodig in deze ambitie. 

Je bent een IT-professional met enige jaren ervaring en ambities in één of meerdere van de hierboven genoemde IT-disciplines. Wanneer je geen passende vacature bent tegengekomen op onze site of even niet kunt kiezen, reageer gerust. Als wij passende mogelijkheden zien óf denken dat die op korte termijn zullen ontstaan, zullen we contact met je opnemen.

Wat bezorgen we jou?

Als organisatie bevinden we ons in een unieke fase waarin je veel ‘greenfield’ situaties tegenkomt. Dit geeft je zelfstandigheid en vrijheid om je functie naar eigen invulling uit te voeren. Wij zijn continue in beweging in een veranderende en groeiende markt. Lees hier meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.   

 

Interesse?

Wij kijken uit naar je sollicitatie door middel van CV. 


PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.  

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!