Menu

Vacature Parttime Teamleider Voorbereiden Venlo

 • Venlo
 • (V)MBO
 • Logistiek
 • Professional
 • Geplaatst op 26-11-2020
Ben jij de teamleider die niet bang is voor deadlines en de nodige uitdagingen? Kun jij een team aansturen en tegelijk nadenken over de kwaliteit van het proces?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Ivar Coenen

Wat ga je doen?

Uitdagingen

Op het sorteercentrum van PostNL Venlo is het om half vijf ’s morgens al erg druk. Postsorteerders en voorbereiders zijn bezig om alle poststukken te sorteren en klaar te zetten, zodat de postbodes, postbezorgers en chauffeurs op tijd weg kunnen. Met in hun tassen en vrachtwagens precies de juiste poststukken die die dag moeten worden bezorgd. In de middaguren beginnen de voorbereiders weer met voorsorteren voor de volgende dag. Jouw uitdaging is om dit vlekkeloos te laten verlopen en dankzij jouw persoonlijke vakmanschap een stabiel proces neer te zetten. Met voorspelbare en betrouwbare resultaten, van hoge kwaliteit en tegen de juiste kosten.

 

Je verantwoordelijkheden

Van dinsdag tot en met zaterdag tussen 06.00 uur en 11.30 uur en/of van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 uur en 18.00 uur loop jij rond op de vloer. Je stuurt ongeveer 60 medewerkers aan bij het sorteren van de post voor vervoer naar de depots en retailers in jouw werkgebied. Van tevoren heb je nagedacht over de benodigde inzet voor de verwachte volumes en jouw mensen ingepland. Natuurlijk stuur je tijdens het werk bij en als zich knelpunten voordoen los je die samen met je team op. Je kunt daarbij ook een beroep doen op de medewerker Beheer en Ondersteuning. Als alles netjes is verwerkt, ga je naar de teamleidersruimte om je administratie bij te werken en te beoordelen of alles volgens plan is verlopen en te bedenken waar het misschien nóg beter kan. Je zorgt voor een diverse en continue bezetting en let scherp op zaken als werkdruk, taakvariatie en de zelfstandigheid van je medewerkers. Je realiseert je namelijk heel goed dat succes van hen afhankelijk is en je stuurt en coacht hen daarom om de beste resultaten neer te zetten. Een mooie, verantwoordelijke baan voor iemand die het leuk vindt om onder druk goede prestaties te leveren!

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig.

Jij weet precies het midden te vinden tussen aandacht voor mensen en aandacht voor het proces. Je ziet heel snel als iets niet volgens plan verloopt en je raakt dan niet in de stress. Sterker nog, je bedenkt er meteen een oplossing voor. Deadlines zijn voor jou heilig en met vroeg opstaan heb je geen moeite. Verder heb je:

 • een mbo werk- en denkniveau; met een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • kennis van en ervaring met processturing.

Wat bezorgen we jou?

Een functie met de nodige uitdagingen, dat in elk geval! Maar ook een functie waarbij je elke dag met trots kunt kijken naar wéér een goed verlopen sorteerproces. Omdat je tegelijk werkt aan het goed laten functioneren van jouw team en aan een goede werksfeer, ontwikkel je ook jezelf doorlopend. Daarnaast bezorgen wij jou:

 • een salaris tussen minimaal € 2.276,80 bruto (Schaal 7 trede 0) en maximaal € 3.215 bruto (schaal 7 trede 13) per maand bij 37 uur per week.
 • een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een bijdrage aan jouw pensioen en korting op diverse verzekeringen;
 • een werkweek van 20 uur verspreid over 4 dagen. In principe voor de ochtend, maar flexibel voor de middag;
 • een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar
 • De standplaats is het sorteercentrum. Inzet op een omliggende voorbereidingslocatie behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Lees hier meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat je bij je indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen.

 

Wij doen de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten voor deze functie door bureaus.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!