Menu

Portfolio Implementatiemanager

 • Overige vakgebieden
 • Den Haag
 • Reguliere baan
 • Professional

PostNL Commercie is klaar voor de toekomst. Begeleid jij ons op weg naar het volgende decennium en daarna? Ben jij commecrieel en strategisch, en kun je goed organiseren en netwerken? En wil je graag werken bij de grootste speler in de postmarkt? Dan is dit de baan voor jou.

Uitdagingen

PostNL Commercie is een onderdeel van PostNL. Bij alles wat we doen, staat de klant centraal. Wat je maar kunt bedenken op het gebied van communicatie, transactiepost en het leveren van documenten en goederen: wij bieden het aan! Onze producten en diensten hebben altijd een hoge kwaliteit en onze processen zijn heel efficiënt. Daardoor zijn we ook niet duur. We zijn marktleider in alle fases van de post. En we doen er alles aan om marktleider te blijven. Dat doen we met veel energie. Met zijn allen werken we enthousiast aan onze vernieuwende en bijzondere dienstverlening. Je komt te werken in het team Portfoliomanagement, dat bestaat uit 18 enthousiaste medewerkers. Als Portfoliomanager Commercie ben je verantwoordelijk voor een portfolio van verschillende en wisselende projecten. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van bestaande projecten goed blijft. En je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe projecten. Je zorgt er verder voor dat onze dienstverlening in alle fases van het proces goed is en blijft.

Je verantwoordelijkheden

Jij hebt het overzicht over de projecten binnen jouw portfolio en je houdt ze in de gaten. Zijn er vragen of problemen? Dan los jij ze op. Dat doe je door gegevens over producten te verzamelen en deze te onderzoeken. Je onderzoekt bijvoorbeeld hoe klanten een product gebruiken, hoeveel producten er verkocht zijn, of klanten tevreden zijn over een product of hoe PostNL kosten kan besparen in de organisatie en daarbuiten. Je bedenkt ook verschillende voorstellen om een product in de markt te zetten. Daarin zet je de klant centraal en houd je rekening met de mogelijke middelen. Daarin zet je de klant centraal en houd je rekening met de mogelijke middelen. Dit doe je in overleg met de senior Portfoliomanager en de afdelingen IT, Logistiek en Marketing&Sales. Met hen spreek je ook een planning af. Je zorgt er samen met collega’s van verschillende afdelingen voor dat er duidelijke afspraken zijn over producten en processen, zowel in de organisatie als daarbuiten. En je neemt deel aan Agile werkgroepen.

Wat breng jij mee?

Jij weet waar je nieuwe informatie vindt en hoe je die kunt gebruiken voor jouw projecten. Je hebt een goed gevoel voor politieke verhoudingen, en kunt goed op verschillende niveaus samenwerken en netwerken. Jij bent een echte doener, en mensen vertrouwen jou meteen. Verder kun je goed organiseren, en heb je een sterk analytisch en bedrijfskundig inzicht. Het liefst heb je een bedrijfskundige of commerciële opleiding afgerond aan de hogeschool of universiteit.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris van minimaal € 3616,- en maximaal € 5121,- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring.
 • 25 vakantiedagen
 • Gunstige pensioenregeling
 • Mogelijkheid om conform Het Nieuwe Werken plaats- en tijdonafhankelijk te werken
 • Aantrekkelijke kortingen op reizen, culturele evenementen en elektronica
 • Een dynamische omgeving om je in verder te ontwikkelen.

   

Voor informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Djali Poppen, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06-30213684. 

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0630213684 stuur een mail

Djali Poppen

Djali Poppen